Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vuokra-auto koko kesäksi

Vuokra-auto koko kesäksi Finn-Rentiltä

Mikä olisikaan vaivattomampaa kuin huristella huoltovapaalla autolla koko pitkän kesän! Jos olet haaveillut pitkäaikaisesta autonvuokrauksesta kesäajaksi, olet oikeassa paikassa – meillä Finn-Rentillä se onnistuu!

Finn-Rent Minileasing – autoile joustavasti ja turvallisesti

Finn-Rent Minileasing on valintasi, kun tarvitset henkilö- tai pakettiauton vähintään kuukaudeksi. Voit nauttia lomamatkan ja kesäreissujen autoilusta täysin huoletta – sinun ei tarvitse huolehtia auton huolloista tai korjauksista, myös liikenne- ja kaskovakuutukset (autokohtainen omavastuu) on hoidettu puolestasi. Automme ovat aina turvallisia ja luotettavia laadukkaine renkaineen ja lisäksi apunasi on 24h Finn-Rent Tiepalvelu, jos jotain sattuu.

Minileasingauton voit vuokrata yhdeksi tai useammaksikin kuukaudeksi. Arvioit autoa varatessasi kuukausikohtaisen ajomääräsi (vähintään 2 000 km), jolloin maksat vain kiinteän kuukausihinnan sekä polttoainekulut. Voit myös vaihtaa minileasingauton toiseen, jos siltä tuntuu. Kaikki samassa taloudessa asuvat ajo-oikeudelliset saavat ajaa autolla.

Varaa oma vuokra-auto kesäksi nyt

Finn-Rentin Minileasingauton vuokraus onnistuu helposti varauskoneemme kautta, josta näet myös suoraan autojen hinnat. Jos tarvitset apua varauskoneen käytössä, lue lisää täältä tai ota yhteyttä.

Kesä on autonvuokrauksen vilkkainta aikaa, joten kannattaa hoitaa varaus hyvissä ajoin, jotta varmistat toiveidesi kesäauton saatavuuden. Klikkaa alta varauspalveluumme ja varaa unelmiesi kesäauto nyt!

Varaa minileasingauto