Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Uutuus: Minileasing-varauskone

Minileasing onnistuu helposti uuden varauskoneen avulla, katso hinnat

Minileasing on nyt entistäkin helpompaa – nyt sinun ei tarvitse enää pyytää erillistä tarjousta, vaan näet minileasing-hinnat suoraan upouudesta varauskoneestamme!

Kuinka minileasing-varauskone toimii?

  1. Syötä alkutiedot

Syötä varauslomakkeeseen auton noutopaikka, minileasingin aloituspäivä sekä arvioitu päättymispäivä. Voit liisata auton 1 – 24 kuukaudeksi kerrallaan.

  1. Valitse arvioitu ajomäärä

Jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman kilpailukykyisen hinnan, arvioi, kuinka paljon sinulla tulee ajettua kuukausittain. Vaihtoehdot ovat 2 000, 2 500 ja 3 000. Valitse haluamasi kilometrimäärä kohdassa ”Hintaan sisältyvät kilometrit”. Klikkaa sitten ”Katso valikoimamme”.

  1. Valitse auto

Valitse tarpeitasi vastaava minileasing-auto sopivine varusteineen. Jos sopivaa autoa ei tunnu löytyvän, autamme mielellämme oikean auton löytämiseksi – ota yhteyttä!

  1. Maksa ensimmäinen vuokra

Syötä henkilötietosi ja maksa auton ensimmäinen vuokra. Jatkossa minileasing-vuokra veloitetaan kuukausittain jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä. Lopuksi vahvista varaus.

  1. Käytä autoa kuin omaasi ja nauti ajosta

Aja autoa kuin omaasi! Myös samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat käyttää autoa. Minileasing-auto on vakuutettu sekä liikenne- että kaskovakuutuksella.

  1. Palauta, kun haluat

Kun haluat palauttaa auton, soita palvelunumeroomme 0400 188 858, niin sovitaan auton palautuksesta. Kun auto on palautettu, vuokranmaksu päättyy. Auton voi palauttaa heti ensimmäisen kuukauden jälkeen.

Helppoa vai mitä?

Minileasing on erinomainen valinta silloin, kun tarvitset henkilö- tai pakettiauton kuukaudeksi tai pidemmälle ajalle. Minileasingilla on monta nimeä – kausiauto, yksityisleasing, pitkäaikainen tai lyhytaikainen autonvuokraus, mutta me Finn-Rentillä kutsumme sitä helpoksi ja turvalliseksi tavaksi autoilla!

Tutustu minileasing-varauskoneeseen tästä!