Autovuokraamo Joensuu Finn-Rent

Finn-Rent Autonvuokraus on luotettava autovuokraamo Joensuussa, joka panostaa palvelun sekä ajoneuvojen laatuun. Asiakkaan valittavissa on niin henkilöautoja, farmareita, kaupunkimaastureita, edustusautoja, pikkubusseja, pakettiautoja kuin kuorma-autojakin.

Joensuun toimipisteemme löydät Kuurnankatu 13 osoitteesta, Lentoasemalta terminaalista sekä toimitamme autoja myös Rautatieasemalle.

Meidän kauttamme vuokra-autoja Joensuun lisäksi muissa toimipisteistämme, valtakunnallisesti. Ota yhteyttä autovuokraamoomme tai tee varaus verkkosivuiltamme!

Auton vuokraus Joensuun seudulla nopeasti

Olemme joustava autovuokraamo ja panostamme asiakastyytyväisyyteen. Tarjoamme räätälöityjä vaihtoehtoja sinun tarpeidesi mukaisesti. Auton vuokraus ei voisi olla helpompaa!

Voit vuokrata auton vaivattomasti reaaliaikaisen varausjärjestelmän avulla haluamallesi ajankohdalle. Haastavammissa tapauksissa, suosittelemme  soittamaan meille, niin räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan auton vuokraus- ja hinnoitteluratkaisun.

Voit tutustua autovuokraamomme valikoimaan kätevästi varausjärjestelmän kautta. Kerromme mielellämme lisää auton vuokrauksesta Joensuussa ja muulla Suomessa!