Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Muuttoauton vuokraus Finn-Rentiltä

Muuttoauton vuokraus Finn-Rentiltä

Saitko opiskelupaikan tai uuden työpaikan ja muutat syksyllä uuteen kaupunkiin? Vai vaihdatko isompaan asuntoon eri puolelle paikkakuntaa? Oli muuton syy mikä tahansa, muuttoauton vuokraus onnistuu helposti Finn-Rentiltä!

Varaa auto hyvissä ajoin ennakkoon, niin pääset valitsemaan juuri sinun muuttokuormallesi sopivan auton laajasta kalustostamme.

Mitä muuttoauton vuokraus maksaa?

Otetaanpa esimerkiksi muuttoauton vuokraus Tampereella. Valitset nouto- ja palautuspisteeksi Tampereen Rautatieaseman. Muutto sujuu yhdessä päivässä ja vuokrausajaksi valitaan perjantai 25.8. klo 9 – 21.

Voit valita omien tarpeidesi mukaan kevyen pakettiauton (6 – 7 m³), keskikokoisen pakettiauton (11 m³), raskaan pakettiauton (13,5 m³) tai tilavan ”pulla-auton” (20 m³).

Keskikokoisen pakettiauton hinta Finn-Rentillä, valittuna ajankohtana, on heti maksettaessa vain 110 €. Jos muuttokuorma on pieni ja aiotte tehdä useamman reissun, voitte pärjätä myös kevyellä pakettiautolla, jolloin hinta on vain 85 € (heti maksettaessa).

Onko muuttokuormaa enemmän ja olisi kiva päästä hoitamaan homma yhdellä ajolla? Silloin suosittu ”pulla-automme” on loistava vaihtoehto, hinta 210 € (heti maksettaessa). Tästä mallista löytyy myös kätevä takalaitanostin helpottamaan muuttoa.

Ei siis kovin kallista vai mitä?

Minkä kokoisen muuttoauton tarvitsen?

Karkeasti voisi sanoa, että alle 50 m² asunnon kalusteet (yksiöt ja pienet kaksiot) mahtuvat usein 12 – 13 m² pakettiautoihin eli keskikokoiseen pakettiautoon. Sitä suuremmat muuttokuormat vaativat isomman auton, jos tarkoitus on muuttaa kaikki kerralla. Jos vanhan ja uuden asunnon välillä on kuitenkin tarkoitus ajella useampaan kertaan, voit valita myös pienemmän auton, mutta muista huomioida auton kantavuus! Mieti, mitä ja minkä painoisia kalusteita aiot kuljettaa ja valitse muuttoauto sen mukaan. Mittaa myös suurin muutettava esineesi (esimerkiksi sänky tai sohva) ja varmista, että myös se mahtuu muuttoautoon.

Vuokraa muuttoauto nyt

Varaa turvallinen ja laadukas muuttoauto Finn-Rentiltä heti tänään, niin sinulla on muutossa yksi huoli vähemmän! Tutustu laajaan kalustoomme, josta löydät niin automaattivaihteisia kuin manuaalisiakin paketti- ja muuttoautoja. Kaikkia pakettiautojamme (kuorma-autoa lukuun ottamatta) voit ajaa B-kortilla. Muuttoauton lisäksi voit vuokrata meiltä myös esimerkiksi nokkakärryt tai kuormansidontaliinat helpottamaan muuttokuorman kuljettamista.

Jos tarvitset apua sopivan muuttoauton valinnassa tai jokin mietityttää, otathan meihin yhteyttä, niin etsitään tarpeitasi vastaava auto!

Varaa muuttoauto nyt

 

Hinnat perustuvat 12.7.2023 tehtyyn hakuun varaapaku.finnrent.fi -sivustolla tekstissä mainittuna vuokrausajankohtana (perjantai 25.8.2023 klo 9 – 21) ja mainitusta toimipisteestä (Finn-Rent Tampereen Rautatieasema) käyttäessä ”Maksa heti” -vaihtoehtoa.