Auton vuokraus Helsinki - Autovuokraamo Finn-Rent

Auton vuokraus Helsingissä onnistuu ketterästi Finn-Rentiltä. Olemme 100 % kotimainen, luotettava autovuokraamo Helsingissä. Panostamme palvelun sekä ajoneuvojen laatuun.

Valittavissasi on niin henkilöautoja, farmareita, kaupunkimaastureita, edustusautoja, pikkubusseja, bändibusseja, pakettiautoja kuin kuorma-autojakin.

Vuokraamme autoja Helsingin lisäksi muissa toimipisteissämme. Ota yhteyttä autovuokraamoomme tai tee varaus verkkosivuillamme!

Auton vuokraus Helsingin seudulla nopeasti

Olemme joustava autovuokraamo ja panostamme asiakastyytyväisyyteen. Tarjoamme räätälöityjä vaihtoehtoja sinun tarpeidesi mukaisesti. Auton vuokraus ei voisi olla helpompaa!

Voit vuokrata auton vaivattomasti reaaliaikaisen varausjärjestelmän avulla haluamallesi ajankohdalle. Haastavammissa tapauksissa, suosittelemme  soittamaan meille, niin räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan auton vuokraus- ja hinnoitteluratkaisun.

Voit tutustua autovuokraamomme valikoimaan kätevästi varausjärjestelmän kautta. Kerromme mielellämme lisää auton vuokrauksesta Helsingissä ja muulla Suomessa!

Finn-Rent autovuokraamon toimipaikat Helsingissä

Missä päin Helsinkiä liikut? Valitse sinulle sopivin toimipaikka viidestä vaihtoehdostamme.

AUTOVUOKRAAMO KRUUNUNHAKA

Kruununhaka toimipisteemme on ensimmäinen Finn-Rent toimipiste. Olemme toimineet tutussa osoitteessa jo vuosikymmeniä, palvellen Helsingin paikallisia vuokra-autoasiakkaita: yksityisiä, yritys- ja bändiasiakkaita.

AUTOVUOKRAAMO HOTELLI CROWNE PLAZA JA P-TÖÖLÖ PARKKIHALLI

Toimimme 30 vuoden kokemuksella Crowne Plaza hotellissa, sekä Töölössä, P-Töölön parkkihallissa.

AUTOVUOKRAAMO HELSINGIN RAUTATIEASEMA

Junamatkan ja autonvuokrauksen yhdistelmä tuo joustavuutta matkallesi. Finn-Rent toimipisteen löydät myös Helsingin päärautatieasemalta.

AUTOVUOKRAAMO ETELÄSATAMA

Yhdistätkö vuokra-autoilun laivamatkaan tai onko Kaivopuiston ja kauppatorin suunta muutoin sopiva suunta vuokra-auton noudolle? Asioi silloin Eteläsataman toimipisteessämme.

AUTOVUOKRAAMO EIRA

Pietarinkadulla sijaitseva Eiran toimipaikkamme palvelee kätevästi eteläisten kaupunginosien asiakkaitamme. Eiran toimipaikkaamme hyödyntävät mm. Ullanlinnan ja Punavuoren asukkaat.

Toimipaikat

Ota yhteyttä