Autovuokraamo & Auton vuokraus Helsinki

Finn-Rent Oy on luotettava autovuokraamo Helsingissä, joka panostaa palvelun sekä ajoneuvojen laatuun. Asiakkaan valittavissa on niin henkilöautoja, farmareita, kaupunkimaastureita, edustusautoja, pikkubusseja, bändibusseja, pakettiautoja kuin kuorma-autojakin.

Vuokraamme autoja Helsingin lisäksi muissa toimipisteissämme. Ota yhteyttä autovuokraamoomme tai tee varaus verkkosivuillamme!

Auton vuokraus Helsingin seudulla nopeasti

Olemme joustava autovuokraamo ja panostamme asiakastyytyväisyyteen. Tarjoamme räätälöityjä vaihtoehtoja sinun tarpeidesi mukaisesti. Auton vuokraus ei voisi olla helpompaa!

Voit vuokrata auton vaivattomasti reaaliaikaisen varausjärjestelmän avulla haluamallesi ajankohdalle. Haastavammissa tapauksissa, suosittelemme  soittamaan meille, niin räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan auton vuokraus- ja hinnoitteluratkaisun.

Voit tutustua autovuokraamomme valikoimaan kätevästi varausjärjestelmän kautta. Kerromme mielellämme lisää auton vuokrauksesta Helsingissä ja muulla Suomessa!

KRUUNUNHAKA

Kruununhaka toimipisteemme on ensimmäinen Finn-Rent toimipiste. Olemme toimineet tutussa osoitteessa jo vuosikymmeniä, palvellen Helsingin paikallisia vuokra-auto asiakkaita, yksityisiä yritys ja bändi asiakkaita.

TÖÖLÖ & CROWNE PLAZA

Toimimme 30 vuoden kokemuksella Crowne Plaza hotellissa, sekä Töölössä, P-Töölön parkkihallissa.

Toimipaikat

Ota yhteyttä