Finn-Rent autovuokraamo jo vuodesta 1988

Olemme suomalainen, yksityinen yritys, autopalvelujen tuottaja – ja olemme hioneet toimintaamme lähes 30 vuoden ajan. Ensimmäisestä vuodesta lähtien olemme toimineet Helsingissä, kivijalkayrityksenä, lähialueiden asiakkaita palvellen. Olemme palvelleet suurta joukkoa yksityisiä ja yritysasiakkaita, niin vakuutusyhtiöasiakkaita kuin valtion laitoksiakin. Rehellinen ja reilu yrittäminen on tuonut meille suuren joukon vakioasiakkaita. Nyt Finn-Rent -toimipisteitä on jo useita ja kohta vielä huomattavasti enemmän.

Elämme asiakkaista ja autoista

Koska haluamme olla vuokraamo, josta löytyy aina sopiva auto vuokralle, asiakkaat ovat oppineet luottamaan meihin myös kiireellisissä autotarpeissaan. Jos juuri tiettyä autoa ei ole saatavilla, pyrimme ratkaisemaan tilanteen ja tarjoamme kyseiseen vuokraustarpeeseen vaihtoehtoa – räätälöityä vaihtoehtoa. Yrittäjinä venymme ja joustamme jatkossakin, haluamme kasvaa ja kehittyä ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Autojen laadussa sen sijaan emme jousta: haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeitaan vastaavan, priimakuntoisen ja turvallisen auton. Valikoimaamme kuuluu kaiken kokoiset ja merkkiset uudet autot tämän päivän vihreillä arvoilla viimeisteltyinä. Asiakkaan valittavissa on henkilöautoja, farmareita, kaupunkimaastureita, edustusautoja, pikkubusseja, bändibusseja, pickup-lava-autoja, pakettiautoja ja jopa pari kuorma-autoakin. Myöhemmin tänä vuonna valikoimassamme on myös sähköautoja.

Sinun aikataulusi ratkaisee

Käytössäsi on nyt reaaliaikainen varausjärjestelmä, jotta voit varata auton mahdollisimman vaivattomasti, milloin tahansa ja haluamallesi ajankohdalle. Haastavammissa tapauksissa kannattaa soittaa, niin räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan vuokraus- ja hinnoitteluratkaisun.

Yrityksille tarjoamme esimerkiksi helppokäyttöisen hallintajärjestelmän. Siksi olemme jo useammankin yrityksen hovihankkija.

Finn-Rent Oy

Pietarinkatu 22, 00150 Helsinki
Puhelin 0400388858
Sähköposti: info@finnrent.fi