Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus

Yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus

Muutto tulossa toiselle paikkakunnalle? Tai pitäisikö tavarakuorma kuljettaa monen sadan kilometrin päähän ja takaisin olisi helpompi palata jollain muulla kulkuneuvolla?

Meillä Finn-Rentillä onnistuu myös yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus – löydät toimipisteemme jo yli 50 eri paikkakunnalta ja palautus onnistuu helposti, mihin vain niistä!

Miksi vuokrata pakettiauto yhteen suuntaan?

Yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus tuo joustavuutta matkustamiseen. Jos olet muuttamassa toiselle paikkakunnalle, voit palauttaa vuokrapakun muuton jälkeen lähimpään Finn-Rentin toimipisteeseen. Näin säästät sekä aikaa että kuluja, kun muuttoautoa ei tarvitse palauttaa takaisin alkuperäiseen vuokrauspaikkaansa.

Jos taas kuskaat isoa tavaramäärää esimerkiksi Etelä-Suomesta Pohjois-Suomeen ja ajatus pitkästä paluumatkasta tympäisee, voit palauttaa vuokra-auton menomatkan määränpäähän ja palata takaisin vaikkapa junalla, lentokoneella tai kimppakyydillä.

Edulliset vuokrapakut Finn-Rentiltä

Pakettiautokalustomme on markkinoiden laajimpia ja löydät meiltä varmasti tarpeisiisi sopivan pakettiauton – oli kyse sitten yksittäisen sohvan tai isomman muuttokuorman kuljettamisesta. Valikoimamme kattaa kaikki pakettiautomallit koossa 6 m³ – 20 m³ nelivetoisia ja automaattivaihteisia autoja unohtamatta. Voit vuokrata pakettiauton tarpeidesi mukaan tunniksi, päiväksi tai vaikka useammaksi kuukaudeksi.

Siirry siis varauskoneeseemme ja varaa yhdensuuntainen vuokrapaku jo tänään! Vahvistamme yhdensuuntaiset vuokraukset aina varauspyynnön jälkeen.

Jos tarvitset apua sopivan auton valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää yhdensuuntaiseen autonvuokraukseen liittyen, ota yhteyttä – olemme apunasi!

Vuokraa yhdensuuntainen pakettiauto