Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Yhdensuuntainen autonvuokraus

Yhdensuuntainen autonvuokraus onnistuu Finn-Rentillä

Oletko lähdössä vuokra-autolla reissuun, mutta sinulla on jo kimppakyyti paluumatkalle? Tai haluat matkustaa takaisin junalla tai lentokoneella?

Ei hätää – Finn-Rentiltä voit vuokrata auton myös yhteen suuntaan! Meillä on jo yli 50 toimipistettä ympäri Suomen, Helsingistä Ivaloon saakka, joihin palautat auton helposti myös yhdensuuntaisissa vuokrauksissa.

Miksi vuokrata auto yhteen suuntaan?

On monia syitä, joiden vuoksi yhdensuuntaista autonvuokrausta kannattaa harkita – ehkä olet muuttamassa uuteen kaupunkiin ja tarvitset keinon kuljettaa tavarasi sinne. Tai ehkä olet lähdössä road tripille, etkä tiedä vielä, milloin palaat takaisin lähtöpaikkaan tai milloin tarvitset autoa paluumatkalle.

Yhdensuuntaisessa autonvuokrauksessa sinun ei tarvitse huolehtia vuokra-auton palauttamisesta alkuperäiseen paikkaan. Varaat ja noudat auton yhdestä toimipisteistämme ja palautat sen valitsemaasi toimipisteeseen. Palautuspaikka valitaan vuokra-autoa varattaessa.

Siirry siis varauskoneeseemme ja varaa auto matkallesi jo nyt! Jos tarvitset apua vuokra-auton valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, ota yhteyttä – olemme apunasi!

Vuokraa auto nyt