Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vuokraa sähköauto Finn-Rentiltä

Vuokraa sähköauto Finn-Rentiltä

Sähköautot vuokrattavissa nyt Finn-Rentiltä!

Täydensimme autokalustoamme ja nyt voit vuokrata meiltä myös laadukkaan sähköauton. Meille Finn-Rentillä on tärkeää pitää huolta ympäristöstä – pyrimme valitsemaan kalustoomme aina ympäristöystävällisiä autoja sekä minimoimaan päästöt toiminnassamme. Tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon, mukavuudesta tai valinnanvarasta tinkimättä.

Vähäpäästöiset vuokra-autot

Valikoimamme kattaa tällä hetkellä coupémaiset, Single Core -malliset Volvo C40 -sähköautot, M-sarjan xDrive neliveto BMW i4 M50 -sähköautot sekä Suomen Vuoden auto 2022 -tittelin voittaneen Skoda Enyaq IV80 -sähköautot.

Laadukkaat ja tilavat sähköautot sopivat hyvin matkantekoon, oli kyse sitten pidemmästä tai lyhyemmästä reissusta. Voit vuokrata sähköauton päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukaudeksi – millainen vuokra-autotarpeesi sitten onkaan.

Täyssähköautojen lisäksi päivitämme autojamme jatkuvasti – automme ovat aina uudehkoja, ja vähäpäästöisiä vuokra-autoja on löydettävissä lähes kaikista autoluokistamme. Valinnanvaraa siis on!

Vuokraa sähköauto nyt

Varaa sähköauto helposti 24/7 avoinna olevan nettivarauspalvelumme kautta! Voit myös tutustua vähäpäästöisiin autoihimme lisää täällä. Jos haluat saada lisätietoja sähköautoista tai tarvitset apua sopivan auton valinnassa, ota yhteyttä!

Vuokraa auto nyt