Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Voinko vuokrata auton ilman luottokorttia?

Onnistuuko auton vuokraus Finn-Rentillä ilman luottokorttia?

Kaikilla ei ole luottokorttia eikä osa halua sellaista hankkia, syystä tai toisesta. Joissain tilanteissa luottokortti kuitenkin helpottaa elämäämme – esimerkiksi autoa vuokrattaessa. Mihin luottokorttia tarvitaan autonvuokrauksessa?

Vuokra-auton maksaminen

Meillä Finn-Rentillä vuokra-auto maksetaan joko autoa varatessa (”Maksa heti” -toiminto) tai auton noutohetkellä. Jos maksat auton jo varauksen yhteydessä, hinta on hieman edullisempi.

Itse vuokran maksun voi suorittaa muulla maksuvälineellä kuin luottokortilla; verkossa meillä on lukuisia maksuvaihtoehtoja pankki- ja korttimaksuista mobiilimaksamiseen. Jos maksat vasta vuokra-auton noudon yhteydessä, käytössäsi on yleisimmät kansainväliset pankki- ja luottokortit. Voit aina myös varmistaa oman maksuvälineesi toimivuuden ottamalla meihin yhteyttä.

Luottokortti auton kuljettajalla

Vaikka maksu voidaan tehdä pankkikortilla tai vaikkapa mobiilimaksulla, vuokrauksen ajan auton kuljettajalla on oltava voimassa oleva luottokortti. Miksi? Käytäntö on sama kuin hotelleissa – luottokortilta tehdään varaus, joka toimii vakuutena. Vakuus palautetaan takaisin luottokortillesi, kun olet palauttanut auton sovitusti, samassa kunnossa kuin se oli vuokrauksen alkaessa.

Vuokraaja on aina auton pääkuljettaja ja sopimukseen merkitty vastuullinen henkilö. Vuokrasopimukseen voidaan kirjata myös useampi lisäkuljettaja, jotta kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Näin ollen ajaminen ei ole vain yhden kuljettajan varassa. Sopimukseen kirjatun henkilön on noudettava auto itse, siksi hänellä on oltava voimassa oleva luottokortti, lisäkuljettajat eivät luottokorttia tarvitse.

Varaa oma vuokra-autosi

Tutustu kalustoomme ja varaa auto helpon nettivarauspalvelumme kautta! Jos tarvitset apua sopivan auton valinnassa tai sinulla on kysyttävää esimerkiksi maksutavoista, otathan yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

Vuokrauspalvelumme on avoinna 24/7.

Vuokraa auto nyt