Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Sijaisauton vuokraus

Vuokraa sijaisauto Finn-Rentiltä

Auton vieminen huoltoon ja korjattavaksi aiheuttaa usein muutoksia omiin suunnitelmiin ja aikatauluihin, etenkin, jos huolto vie paljon aikaa. Näissä tilanteissa kätevin ratkaisu on Finn-Rentin sijaisauto!

Sijaisauto kolarikorjauksen ajaksi

Kolarin sattuessa olet yleensä syyttömänä osapuolena oikeutettu sijaisautoon. Jos kolari sattui omalle autollesi tai sinulla on autoon rahoitusleasingsopimus, korvausmäärä on 94 %. Jos auto on otettu huoltoleasingsopimuksella, korvausmäärä on täydet 100 %.

Sijaisauton kulut tulee kustannettavaksi liikennevahingon vastapuolen vakuutuksesta.

Jos olet ollut kolarissa vahingon aiheuttajana ja olet ottanut autoosi laajemman kaskovakuutuksen, seisontapäiväkorvaus kattaa osan sijaisautokustannuksista.

Sijaisauto huollon ajaksi

Joustava vuokrauspalvelumme on käytettävissä niin lyhyihin kuin pitkiinkin vuokrauksiin. Jos siis tarvitset autoa huollon ajaksi vaikkapa muutamaksi tunniksi tai useaksi päiväksi, varaa haluamasi auto osoitteesta varaa.finnrent.fi! Voit ajaa huoletta laadukkaalla vuokra-autolla, hoitaa kauppareissut ja kuskata lapset harrastuksiin ja luovuttaa auton, kun oma autosi on taas kunnossa.

Vuokraa sijaisauto

Me Finn-Rentillä tarjoamme laadukkaat ja luotettavat sijaisautot nopeallakin aikataululla. Löydät toimipisteitämme ympäri Suomen ja olemme aina valmiita auttamaan.

Ota yhteyttä, niin järjestetään käyttöösi tarvitsemasi auto, tarvitsemanasi ajankohtana!

Ota yhteyttä