Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Miksi valita vuokra-autoksi sähköauto tai hybridiauto?

Vuokraa sähkö- tai hybridiauto Finn-Rentiltä

Ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus ovat nousseet yhdeksi tärkeimmäksi tekijäksi yksityisautoilussa. Siksi haluamme Finn-Rentillä panostaa ympäristöystävällisiin valintoihin myös autonvuokrauksessa!

Sähkö- ja hybridiautot ovat erinomainen vaihtoehto perinteiselle polttomoottoriautolle ja niiden suosio kasvaa vuosi vuodelta. Tarkastelemme tässä tekstissä, miksi ekologisemman auton valinta tuo etuja niin ympäristöön kuin lompakkoonkin.

 1. Ympäristöystävällisyys

  Ilmaston ja ympäristön hyvinvointi ja siitä huolehtiminen on ajankohtaisempi aihe kuin koskaan. Sähkö- ja hybridiautot tarjoavat yhden konkreettisen tavan vähentää hiilidioksidipäästöjä liikenteessä.

Sähköautot toimivat pelkällä sähköllä, joka voidaan tuottaa uusiutuvista energialähteistä, esimerkiksi aurinko- ja tuulivoimasta. Tämä merkitsee vähäisiä tai jopa nollapäästöjä – erinomainen uutinen ilmastolle!

Hybridiautot taas yhdistävät sähkömoottorin ja polttomoottorin. Tämä vähentää myös polttoaineenkulutusta sekä päästöjä. Lyhyillä matkoilla hybridiautot toimivat myös pelkällä sähköllä, mikä vähentää paikallisia päästöjä sekä melusaastetta.

 1. Pienempi kulutus

  Sähköautot tarvitsevat kulkeakseen vain sähköä, joka on usein halvempaa kuin bensiini- tai dieselautot. Hybridiautot voivat taas vaihdella automaattisesti sähkö- ja polttomoottorin välillä, jolloin kulutus on mahdollisimman optimaalista.

Vuokratessasi auton, polttoainekustannukset tulee aina vuokraajan maksettavaksi – vuokra-auton kustannukset voivat siis nousta polttoaineen käytön myötä. Siksipä sähkö- ja hybridiautojen valitseminen voi säästää myös rahaa vuokrauksen aikana!

 1. Hiljainen ja mukava ajokokemus

  Sähkömoottorit ovat mukavan hiljaisia, mikä pienentää liikenteen melusaastetta sekä tekee ajamisesta miellyttävää ja rauhallista. Hybridiautoissa on usein myös sähkötila, jonka avulla voit ajaa lyhyet matkat täysin sähköllä ilman moottorin tuottamaa ääntä.

 2. Mahdollisuus testata ennen ostopäätöstä

  Vuokraamalla sähkö- tai hybridiauton voit kokeilla, miltä näillä ekologisemmilla autoilla tuntuu ajaa ja miten ne toimivat. Ehkä olet miettinyt sähkö- tai hybridiauton ostamista, mutta haluaisit saada vielä enemmän kokemusta – autonvuokraus Finn-Rentiltä on oiva keino tähän! Vuokraamalla sähkö- tai hybridiauton, pääset kokeilemaan, sopiiko ekologisempi kulkuväline juuri sinun tarpeisiisi ja ajotottumuksiisi.

 

Vuokraa vähäpäästöisempi auto Finn-Rentiltä

Kun valitset vuokra-autoksi sähköauton tai hybridiauton, teet ympäristöteon nauttien samalla sekä taloudellisista että mukavuuteen liittyvistä eduista! Finn-Rentin vähäpäästöiset autot tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon perinteisille polttomoottoriautoille. Katso valikoimamme ja vuokraa sähkö- tai hybridiauto helposti ympäri vuorokauden avoinna olevan varauspalvelumme kautta. Jos haluat kysyä lisää vuokra-autoistamme tai tarvitset apua auton valinnassa, otathan yhteyttä!

Vuokraa auto nyt