Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Mikä on Minileasing ja miksi se on paras valinta lomamatkalle?

Finn-Rentin Minileasing on huoleton tapa autoilla

Finn-Rent Minileasing pähkinänkuoressa

Minileasing on helppo ja turvallinen tapa autoilla, kun tarvitset henkilö- tai pakettiautoa vähintään kuukaudeksi. Minileasing-autoon kuuluu ajokilometrejä aina kuukausitasolla vähintään 2 000.

Minileasing-autot on aina vakuutettu sekä liikennevakuutuksella että kaskovakuutuksella, jossa on autokohtainen omavastuu. Autolla saa ajaa kaikki samassa taloudessa asuvat. Minileasing on täydellinen valinta esimerkiksi loma-autoksi: liisaa auto kuukaudeksi, kahdeksi tai vaikka kolmeksi ja pääset lomareissulle ympäri Suomen!

Miksi valita Finn-Rent Minileasing lomamatkalle?

Minileasing on oikea valinta, jos haluat nauttia lomamatkan ajan autoilusta huolettomasti. Minileasing-vuokrauksen kanssa ei tule yllätyslaskuja, sillä maksat ainoastaan kiinteän kuukausihinnan sekä polttoainekulut.

Minileasing toimii täydellisesti loma-autona, vaikka sinulla olisi muuten oma auto käytössä. Jos olet lähdössä perheen kanssa esimerkiksi kiertämään Suomea, valitse minileasing-autoksi iso pakettiauto, jolloin koko perhe ja tavarat mahtuvat kätevästi mukaan.

Minileasing-autoo on hyvä valinta lomamatkalle myös helppouden takia. Sinun ei tarvitse huolehtia auton hajoamisesta tai muista yllätyskuluista, vaan voit nauttia matkasta!

Miten Finn-Rent Minileasing eroaa yksityisleasingista?

Yksityisleasingilla tarkoitetaan usein vähintään vuoden mittaista sopimusta, jossa maksetaan kiinteää kuukausihintaa. Vakuutukset ja verot tulevat autoilijan maksettavaksi ja autoilijan tulee myös sitoutua autoon pidemmäksi ajaksi. Yksityisleasingissä autoilija on myös vastuussa autosta, jos sille tapahtuu jotain.

Minileasing-autoon sinun ei tarvitse sitouta pitkäksi ajaksi, kuukausi riittää. Voit vaikka vaihtaa minileasing-autoa kesken loman, jos siltä tuntuu!

Kuinka Minileasing toimii?

  1. Valitse sopiva auto tarpeisiisi.
  2. Arvioi kuukausikohtainen ajomääräsi.
  3. Maksa auto ja saat sen suoraan kotiisi tarvittaessa.
  4. Ei muuta kuin ajamaan! Voit käyttää autoasi kuin omaasi.
  5. Voit palauttaa auton ensimmäisen kuukauden jälkeen.

Siirry Minileasing-varauskoneeseen

 

Täällä löydät tarkempaa tietoa, kuinka käytät Minileasing-varauskonettamme.