Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Kuorma-auton vuokraus Finn-Rentiltä

Tiesithän, että voit vuokrata meiltä myös kuorma-auton? Oletko muuttamassa ison kuorman kanssa pitkän matkan päähän ja muutto tulisi edullisemmaksi, jos muuttokuorma kulkeutuisi mukana yhdellä kertaa? Tai oletko yrittäjä ja tarvitset liiketoimintaasi varten hetkellisesti isompaa ajoneuvoa?

Kuorma-auton vuokraus Finn-Rentiltä on helppoa! Mutta mitä olisi syytä ottaa huomioon näin isoa ajoneuvoa vuokratessa?

Mitä ottaa huomioon kuorma-autoa vuokratessa?

Tärkein huomioon otettava asia kuorma-autoa vuokratessa on riittävä ajo-oikeus – Finn-Rentin kuorma-auton vuokraajalla on oltava voimassa oleva C-ajokortti sekä vähintään vuoden ajokokemus.

On myös hyvä varmistua siitä, että osaat ajaa kuorma-auto turvallisesti – etenkin jos sinun täytyy ajaa kaupunkialueella tai muilla ahtailla teillä, tai kuorma-autolla ajamisesta on aikaa. Kuorma-auton kuljettajalla on suurta massaa kuljettaessa myös suuri vastuu ja muut ajoneuvot ja kulkijat on huomioitava liikenteessä erityisen tarkasti. Kuorma-auton ratin takana ei saa olla kiire – muuten sattuu helposti vahinkoja.

Jos olet muuttamassa ja haluat lopettaa kuorma-auton vuokrauksen muuttopaikkakunnallesi, olethan meihin yhteydessä, niin katsotaan, miten vuokraus onnistuisi helpoiten!

Vuokraa kuorma-auto Finn-Rentiltä

Löydät valikoimastamme Mercedes Benz Atego sekä Renault Midlum -kuorma-autoja. Tavaratilan koko vaihtelee 35 – 45 m³ välillä kuorma-auton mallin mukaan.

Kuorma-autojen saatavuus vaihtelee toimipisteittäin – olethan siis ensin toimipisteeseemme yhteydessä, niin voimme vastata parhaiten tarpeisiisi!

Katso toimipisteiden yhteystiedot