Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Edullinen autonvuokraus – säästä rahaa matkustaessasi

Edulliset vuokra-autot kotimaiselta Finn-Rentiltä

Voiko auton vuokraamalla säästää rahaa? Autonvuokrauksessa on etunsa, jos vertaat sitä auton omistukseen – jos olet ostanut ison farmariauton koko perheen tarpeisiin, mutta reissaat ja ajat pitkiä matkoja paljon yksin, olisiko järkevämpää ajaa itsekseen pienemmällä autolla?

Tässä vinkkejä, miten voit säästää rahaa vuokra-autolla matkustaessasi:

 1. Valitse oikea autoluokka

Kun vuokraat auton, voit valita juuri oikeankokoisen auton omiin tarpeisiisi. Tämä voi säästää merkittävästi rahaa. Jos matkustat yksin tai kaksin, valitse pieni, taloudellinen auto, joka kuluttaa vähemmän polttoainetta. Suuret autot kuluttavat aina enemmän, mikä lisää myös polttoainekustannuksia.

 1. Pidä vuokra-aika lyhyenä

Autonvuokrauksen hintaan vaikuttaa myös vuokra-aika – mitä lyhyemmäksi ajaksi autoa tarvitset, sitä edullisempi vuokraus on. Mieti ja suunnittele ennakkoon, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset auton. Jos lähdet reissuun eri paikkakunnalle, jossa sijaitsee myös Finn-Rentin toimipiste, voit palauttaa auton päätepisteessä ja vuokrata uuden auton, kun palaat reissusta takaisin kotiin.

 1. Vakuutukset ja turvallisuusasiat

  Finn-Rentin vuokra-auto on aina vakuutettu liikennevakuutuksella meidän puolestamme eli sinun ei tarvitse huolehtia vakuutuksista. Sinulla on vuokraajana omavastuu, joka vaihtelee auton mukaan. Voit valita omavastuun määrän vuokra-autoa varatessasi.

  Suunnittele reittisi etukäteen

  Kun olet vuokrannut auton, suunnittele reittisi huolellisesti. Vältä tarpeetonta ajoa ja mieti etukäteen, missä haluat pysähtyä. Näin säästät polttoaineen lisäksi myös aikaasi.

 1. Aja taloudellisesti

  Kun olet tiellä, vältä voimakasta kiihdyttelyä ja jarruttamista. Pyri pysymään tasaisessa nopeudessa ja käytä tarvittaessa vakionopeudensäädintä. Älä pidä autoa myöskään turhaan tyhjäkäynnillä, vaan sammuta moottori aina, kun pysähdyt pidemmäksi aikaa.

Edullinen vuokra-auto Finn-Rentiltä

Kun vuokraat auton Finn-Rentiltä, voit nauttia matkastasi edullisesti. Löydät valikoimastamme turvalliset ja laadukkaat automallit, joista löydät varmasti sopivan omiin tarpeisiisi.

Autonvuokraus onnistuu ympäri vuorokauden avoinna olevan varauspalvelumme kautta. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, ota yhteyttä!

Mukavaa matkaa!

Vuokraa auto nyt