Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Autonvuokraus ja lisävarusteet

Lisävarusteet vuokra-autoon Finn-Rentiltä

Finn-Rentin vuokra-autot ovat turvallisia ja laadukkaita jo itsessään. Lisävarusteiden avulla voit kuitenkin tehdä autonvuokrauksesta vielä entistäkin paremman kokemuksen.

Navigaattori

Finn-Rentiltä löydät laadukkaat navigointilaitteet, jotka opastavat sinut vaivattomasti perille matkasi määränpäähän. Voit vaikuttaa reitin valintaan ja välttää ruuhkat ja tietyöt. Finn-Rentin navigaattorit on päivitetty aina ajan tasalle ja voit luottaa, että pääset turvallisesti perille.

Lisävarusteet lapsille

Turvakaukalo, lastenistuin ja istuinkoroke turvaavat pienen matkustajan. Suomen lain mukaan alle 135 cm pituinen lapsi tarvitsee aina asianmukaisen turvaistuimen. Vauvan taas kuuluu matkustaa turvakaukalossa selkä menosuuntaan. Kaikki Finn-Rentin käyttämät turvakaukalot, turvaistuimet ja istuinkorokkeet vastaavat EU-vaatimuksia. Myös oman turvavarusteen käyttö on sallittua, kunhan se saadaan kiinnitettyä autoon oikeaoppisesti.

Lisäkuljettaja

Pitkillä matkoilla ajomatka voi alkaa uuvuttaa – lisäkuljettaja on välttämätön lisäominaisuus silloin, kun haluatte vuorotella autolla ajamista toisen kuskin kanssa. Halutessasi voit valita lisäkuskeja myös enemmän. Jokaisella kuljettajalla on oltava voimassa oleva ajokortti sekä vähintään yhden vuoden ajokokemus takana. Nuoren kuljettajan lisä peritään jokaiselta alle 21-vuotiaalta kuskilta.

Suksiboksi

Etenkin talviurheilijoille välttämätön lisävaruste – suksiboksi. Auton kattotelineessä kuljetat koko perheen talvivarusteet helposti ja turvallisesti viemättä tilaa auton sisätiloista. Miksipä suksiboksissa ei voisi kuljettaa myös kesällä tarvittavia välineitä. Tarkista suksiboksin saatavuus autoa valitessasi.

Vetokoukku

Osaan autoista on saatavilla myös vetokoukku. Tarkista saatavuus aina vuokra-autoa valitessasi. Muistathan, että Finn-Rentiltä löydät myös laajan valikoiman tilavia pakettiautoja, joiden avulla muuttokuormat ja isommat tavaramäärät kulkeutuvat vaivatta.

 

Tarkista lisävarusteiden saatavuus autoa valitessasi kohdassa ”Lisätarvikkeet ja omavastuu”. Jos tarvitset apua oikean auton ja lisävarusteiden valinnassa, ota yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

Vuokraa auto edullisesti Finn-Rentiltä!