Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Auton vuokraus kuukaudeksi tai useammaksi sesonkityöntekijälle

Auton vuokraus kuukaudeksi onnistuu helposti Minileasing sopimuksella.

Auton vuokraus kuukaudeksi – Minileasingillä kausiauto

Kun muutat toiselle paikkakunnalle työn perässä, voit tarvita usein luotettavaa ja joustavaa kulkuvälinettä työmatkoillesi. Auton vuokraus kuukaudeksi tai pidemmälle ajalle voi tuntua haastavalta. FinnRentin Minileasing tekee siitä helppoa ja edullista! Minileasing-autoon sinun ei tarvitse sitouta pitkäksi ajaksi, yksi kuukausi riittää. 

Joustavuutta työmatkoillesi

Minileasing on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista joustavuutta ilman pitkäaikaisia sitoumuksia. Voit vuokrata auton juuri niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset – olipa kyseessä sitten kuukausi tai useampi. Minileasing sopii erinomaisesti sesonkiluonteiseen työhön, jossa työsuhteen kesto voi vaihdella. Minileasing-autoon sisältyy vähintään 2000 ajokilometriä kuukausittain.

Kustannustehokasta

Minileasing ei sisällä piilotettuja kuluja. Se on kustannustehokas vaihtoehto, sillä se vapauttaa sinut huolehtimasta auton hajoamisesta tai muista odottamattomista kuluista. FinnRentin kilpailukykyiset hinnat tekevät auton vuokraamisesta kuukaudeksi tai pidemmäksi taloudellisesti järkevän ratkaisun.

Selkeä hinnoittelu

Minileasing-palvelun hinta perustuu selkeään kuukausihinnoitteluun. Hinta sisältää kaiken tarvitsemasi – auton käyttömaksun, kilometrit (sopimuksen mukaan), vakuutukset, verot ja huollot. Kustannusten hallinta on siksi sinulle todella helppoa ja ennustettavaa.

Laaja Valikoima Henkilö- ja Pakettiautoja

FinnRentiltä löydät laajan valikoiman ajoneuvoja, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin. Olipa kyseessä pieni kaupunkiauto lyhyille matkoille tai tilava pakettiauto muuttoon ja työvälineiden kuljetukseen, meiltä löydät täydellisen vaihtoehdon.

Ajoneuvomme ovat uusia tai uudenveroisia, varmistaen luotettavan ja turvallisen ajokokemuksen. Autot ovat vakuutettu liikenne- sekä kaskovakuutuksella jossa on autokohtainen omavastuu. Kaikki samassa taloudessa asuvat voivat ajaa autoa.

Helppo ja vaivaton prosessi

Auton vuokraus kuukaudeksi tai pidemmälle aikavälille hoituu helposti verkossa. Halutessasi toimitamme auton tarvittaessa kotiisi. Auton voit palauttaa ensimmäisen käyttämäsi kuukauden jälkeen. Voit sopia auton palautuksesta soittamalla palvelunumeroomme, jonka jälkeen vuokranmaksu päättyy.

Kuinka Minileasing toimii?

  1. Valitse auto.
  2. Arvioi kuukausikohtainen ajomääräsi.
  3. Maksa auto. Saat tarvittaessa auton suoraan kotiisi toimitettuna.
  4. Ei muuta kuin ajamaan! Voit käyttää autoasi kuin omaasi.
  5. Voit palauttaa auton ensimmäisen kuukauden jälkeen.

Varaa oma Minileasing autosi