Pakettiautot ja Kuorma-autot

Kuljetuskeikka tulossa? Tilaus pitäisi saada toimitettua? Sohva toimistolle odottaa noutajaansa? Tilapäisiin kuljetustarpeisiin vuokraat meiltä helposti auton. Kokoja löytyy 6:n kuutiometrin pakettiautosta aina 45 kuutiota vetäviin kuorma-autoihin.

Vinkki: 20 kuutiometrin takalaitanostimella varustettu pakettiauto on monen vakiokäyttäjämme suosikki, sillä sen kuljettajalle riittää B-ajokortti.

Toimipaikat

Ota yhteyttä yritys-carshareautoista

Tilaa 6,7 kuutiota

Kevyt pakettiauto 6,7m3

Peruspakettiautona kalustostamme löytyy yleisimpinä Volkswagen Transporter tai Opel Vivaro. Ko. luokka syö n. 6,7 m3, ja sopii hyvin pienempien kuormien siirtelyyn.

Tilaa 11 kuutiota

Keskikokoinen pakettiauto 11m3

Ford Transit, Opel Movano tai vastaava sopii keskikokoisten kuormien siirtelyyn.

Tilaa 13,5 kuutiota

Raskas pakettiauto 13,5m3

Raskas pakettiauto soveltuu isojen kuormien siirtelyyn. Malleina meiltä löytyy mm. Opel Movano, Ford Transit tai vastaava

Tilaa 20 kuutiota

Muuttoauto 20m3

Niin sanottu pullakoriauto, pakettiautojen kuningas. Tämä B-kortilla ajettava ISO pakettiauto on erittäin suosittu johtuen mahdollisuudesta takalaitanostimeen, sekä että siihen riittää henkilöautoajokortti.

Tilaa 35-45 kuuutiota

kuorma-auto

Jos edes pullakoriauto ei riitä, vaan tarvitaan kuorma-auto, löytyy mallistostamme mm. MB atego. Varmistathan kuorma-autojen saatavuuden erikseen toimipisteistämme.

Aloita vuokraus