Pakettiautot ja Kuorma-autot 

Kuljetuskeikka tulossa? Tilaus pitäisi saada toimitettua? Sohva toimistolle odottaa noutajaansa? Tilapäisiin kuljetustarpeisiin vuokraat meiltä helposti auton. Kokoja löytyy 6:n kuutiometrin pakettiautosta aina 45 kuutiota vetäviin kuorma-autoihin.

Vinkki: 20 kuutiometrin takalaitanostimella varustettu pakettiauto on monen vakiokäyttäjämme suosikki, sillä sen kuljettajalle riittää B-ajokortti.

Tutustu kalustoon

Finn-rent oy

Pietarinkatu 22 
00150 Helsinki

 

 

info@finnrent.fi

Toimipaikat

Ota yhteyttä paketti- ja kuorma-autoista

Paketti- ja kuorma-autot kalusto

Kevyt pakettiauto

Peruspakettiautona kalustostamme löytyy yleisimpinä Volkswagen Transporter tai Opel Vivaro. Ko. luokka syö n. 6 kuutiota, ja sopii hyvin pienempien kuormien siirtelyyn.

Varaa tämä

Keskikokoinen pakettiauto

Ford Transit, Opel Movano tai vastaava sopii keskikokoisten kuormien siirtelyyn.

Varaa tämä

Raskas pakettiauto

Raskas pakettiauto soveltuu isojen kuormien siirtelyyn. Malleina meiltä löytyy mm. Opel Movano, Ford Transit tai vastaava

Varaa tämä

Muuttoauto

Niin sanottu pullakoriauto, pakettiautojen kuningas. Tämä B-kortilla ajettava ISO pakettiauto on erittäin suosittu johtuen mahdollisuudesta takalaitanostimeen, sekä että siihen riittää henkilöautoajokortti.

Varaa tämä

kuorma-auto

Jos edes pullakoriauto ei riitä, vaan tarvitaan kuorma-auto, löytyy mallistostamme mm. MB atego. Varmistathan kuorma-autojen saatavuuden erikseen toimipisteistämme.

Varaa tämä