Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Yrittäjä, säästä kustannuksissa ja valitse minileasing

Yrittäjä, säästä yrityksen kustannuksissa ja valitse Finn-Rent Minileasing

Finn-Rentin Minileasing on erinomainen valinta yrityksille, jotka eivät halua hankkia autoja suoraan yrityksen omistukseen. Yritysleasing mielletään helposti vain suurten organisaatioiden palveluksi, mutta todellisuudessa se on järkevä vaihtoehto myös pienemmille yrityksille.

Säästä auton hankintamenoissa

Minileasingin sopimusaika on 1 – 24 kuukautta. Lyhytaikaiseen vuokraukseen verrattuna, minileasing on usein kustannustehokkaampi ja joustavampi vaihtoehto, kun autoon ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Minileasingin ansiosta yritykselläsi voi olla käytössä laajakin valikoima ajoneuvoja – henkilöautoja ja pakettiautoja – joista henkilökunta voi valita tarpeitaan vastaavan auton. Jos autotarpeet vaihtelevat esimerkiksi vuodenajan mukaan, voi yritys liisata henkilöauton talvikaudeksi ja vaihtaa pakettiautoon kesällä, tai toisinpäin.

Minileasing-autolla saavat ajaa kaikki henkilöt, jotka on merkitty sopimukseen ja lisäkuljettajia voidaan lisätä myös kesken sopimuskauden.

Säästä huolto- ja korjauskustannuksissa

Finn-Rentin Minileasing-palvelu sisältää auton huollon ja korjaukset, liikenne- ja kaskovakuutuksen (500 € omavastuulla), kesä- ja talvirenkaat, renkaiden vaihdot sekä renkaiden kausisäilytyksen. Lisäksi käytössäsi on 24h Finn-Rent Tiepalvelu. Minileasing on siis ennen kaikkea vaivaton vaihtoehto.

Tiedä kustannukset etukäteen

Minileasing-palvelun hinta perustuu selkeään kuukausihinnoitteluun, joka sisältää kaiken tarvitsemasi – auton käyttömaksun, kilometrit (sopimuksen mukaan), vakuutukset, verot ja huollot. Kustannusten hallinta on siis yrityksellesi todella helppoa ja ennustettavaa.

Leasingautot yrityksille ilman turhaa byrokratiaa

Tarjoamme joustavia, räätälöityjä leasingsopimuksia yrityksille yli 30 vuoden kokemuksella. Leasingsopimuksen tekeminen on vaivatonta ja nopeaa – ota vain yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin autot ovat yrityksesi käytössä tarvittaessa hyvinkin nopealla aikataululla!

Jos sinulla heräsi kysyttävää yrityksille tarjottavista palveluistamme, autamme mielellämme!

Kysy lisää tai pyydä tarjous leasingpalveluista