Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vuokraa paku kevääksi

Vuokraa pakettiauto Finn-Rentiltä ja muutto hoituu helposti!

Vuokraa pakettiauto kevään menoihin

Vuokraa paku FinnRentiltä juuri sellaiseen tarpeeseen kuin sinulla on. Olipa kyseessä sitten tunnin, päivän tai useamman kuukauden vuokraus. Pakettiautojen vuokraukseen riittää B-ajokortti, joten pääset helposti liikkeelle.

Finn-Rentillä sinulla on mahdollisuus myös yhdensuuntaiseen pakettiauton vuokraukseen. Esimerkiksi muuttaessasi toiselle paikkakunnalle voit helposti palauttaa vuokrapakun lähimpään yli 50 Finn-Rentin toimipisteestä muuton päätteeksi.

Kevyet Pakettiautot

FinnRent tarjoaa Volkswagen Transporter ja Opel Vivaro kaltaisia kevyitä pakettiautoja, jotka soveltuvat pienille kuormille, kuten kodintavaroille, ja pienimuotoisiin muuttoihin, tarjoten 6–7 m³ tilavuutta.

Keskikokoiset Pakettiautot

Keskikokoiset pakettiautot, kuten Volkswagen Crafter ja Ford Transit, yhdistävät tilavuuden (11 m³) ja helpon käsiteltävyyden, jopa automaattivaihteistolla, tehostaen normaalikokoisten esineiden kuljetusta.

Raskaat Pakettiautot

Raskaat pakettiautot, kuten Opel Movano ja Ford Transit, tarjoavat laajan 13,5 m³ tilavuuden, joka soveltuu erinomaisesti isompien muuttokuormien, kuten kaksion kalusteiden, siirtoon.

”Pulla-auto”

Volkswagen Crafter, eli ”Pulla-auto”, tarjoaa jopa 20 m³ tilavuutta sekä perälautanostimen, mikä tekee suurten muuttokuormien käsittelystä helpompaa. “Pulla-autoa” voi myös ajaa B-ajokortilla.

Kuorma-autot

FinnRentin kuorma-autovalikoimasta esimerkiksi Mercedes Benz Atego ja Renault Midlum, ovat ihanteellisia suurille kuljetustarpeille tai ammattikäyttöön. Nämä ajoneuvot, jotka vetävät 35–45 m³ ja vaativat C-ajokortin. Ajoneuvot soveltuvat erinomaisesti laajamittaisiin muuttoihin.

Vuokraa paku sujuvasti netistä

Finn-Rent tarjoaa markkinoiden yhden kattavimmista pakettiautovalikoimista, sisältäen kaiken kevyistä ja keskikokoisista aina raskaisiin pakettiautoihin. Klikkaa tarpeisiisi sopiva pakettiauto valikoimastamme ja aloita vuokraus!

Vuokraa pakettiauto