Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vuokra-autolla MM-ralliin

Finn-Rentin vuokra-autolla Suomen MM-ralliin

Secto Rally Finland eli Suomen MM-ralli ajetaan jälleen 3. – 6.8.2023! Perinteinen rallitapahtuma järjestetään Jyväskylän ympäristössä ja reitti levittyy tällä kertaa maantieteellisesti laajemmalle alueelle kuin aiemmin – sorateistään ja huikeasta tunnelmasta tunnettu MM-ralli päättyy sunnuntaina palkintoseremonioihin Jämsän Himokselle.

Oletko sinä menossa katsomaan, kun maailman kovimmat kuljettajat ja tiimit saapuvat Suomeen?

Vuokraa auto MM-ralliin

Finn-Rentin autoilla matkustat turvallisesti ja mukavasti niin MM-ralliin kuin mihin tahansa muuhunkin tapahtumaan! Löydät valikoimastamme autot kaikkiin tarpeisiin – olet sitten lähdössä tapahtumaan yksin, kaksin tai isomman porukan voimin.

Henkilöautojen ja pakettiautojen lisäksi voit vuokrata meiltä minibussin, johon mahtuu koko kaveriporukka. Jos haluatte tehdä matkastanne vieläkin elämyksellisemmän, saatavilla on myös luksusbussi, joka nostaa reissun seuraavalle tasolle!

Jos haluat vuokrata auton pidemmälle ajalle, vaikka koko kesäksi, valitse minileasingin! Voit lukea koko kesän mittaisesta autonvuokrauksesta lisää täältä.

Varaa auto nyt

Kesä on autonvuokrauksen kuuminta sesonkiaikaa – varmistathan siis tarpeitasi vastaavan auton saannin jo tänään! Varaa vuokra-auto helposti 24/7 avoinna olevan nettivarauspalvelumme kautta. Jos auton valinta mietityttää tai haluat kysyä lisää vuokrauksesta, otathan yhteyttä, autamme mielellämme!

Vuokraa auto nyt