Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vuokra-autolla hiihtolomalle – lumiset Seikkailut Suomessa

Lumisia seikkailuita Suomessa Finn-Rentin laadukkaalla vuokra-autolla

Hiihtoloma on täydellinen aika pakata sukset ja lumilauta mukaan, ja suunnata kohti Suomen upeita talvimaisemia. Vuokra-auton avulla voit nauttia matkasta joustavasti, tutustua eri hiihtokeskuksiin ja kokea talvisen Suomen parhaat puolet.

Tässä blogitekstissä jaamme vinkkejä hiihtolomamatkan suunnitteluun, ja mitä odottaa vuokra-autolla liikkuessa Suomen lumisilla teillä.

  1. Valitse tarpeitasi vastaava vuokra-auto

Finn-Rentin vuokra-autot on varustettu talvisin aina turvallisilla talvirenkailla, joten voit ajaa autoillamme huoletta. Muuten sinun kannattaa vuokra-auton suhteen miettiä, kuinka ison auton tarvitset (matkustajien määrä, matkatavarat jne.), tarvitsetko suksiboksia, lastenistuimia tai muita mahdollisia lisävarusteita. Näet kaikki autoon valittavat lisävarusteet autoa varatessasi. Finn-Rentin autovalikoimasta löydät isommalle porukalle myös minibussit.

  1. Tutustu Suomen hiihtokeskuksiin

Suomessa on lukuisia upeita hiihtokeskuksia, kuten Levi, Ruka, Ylläs ja Pyhä. Tutustu eri kohteisiin ja valitse sellainen, joka tarjoaa juuri sinulle sopivat hiihtomahdollisuudet ja aktiviteetit.

  1. Koe hiihdon ohella talvista tunnelmaa

Vuokra-auton avulla voit helposti suunnata hiihtokeskuksista myös muihin talvisiin kohteisiin. Vieraile lumisissa kylissä, tutustu paikallisiin markkinoihin ja kokeile perinteisiä talviaktiviteetteja, kuten kelkkailua tai lumikenkäilyä.

Suomen talvimaisemat ovat upeita, ja vuokra-autolla voit tehdä myös pieniä päiväretkiä ympäristöön. Tutustu lähialueisiin, kuten kansallispuistoihin tai perinteisiin kyläyhteisöihin, ja nauti lumisesta maisemasta.

  1. Huomioi sääolosuhteet

Suomen talvi voi olla arvaamaton, joten seuraa sääennusteita ja valmistaudu vaihteleviin olosuhteisiin. Älä lähde liikkeelle kiireellä, vaan nauti myös matkasta Suomen talvisissa maisemissa, pidä taukoja ajamisesta tarpeeksi usein ja huomioi muut liikenteessä.

  1. Nauti suomalaisesta ruokakulttuurista

Hiihtolomaan kuuluu olennaisesti myös herkuttelu. Kokeile alueen paikallisia herkkuja ja tutustu Suomen rikkaaseen ruokakulttuuriin.

  1. Palauta auto ajoissa

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, muista palauttaa vuokra-autosi sovittuna aikana ja samassa kunnossa, kun se oli vuokrauksen alkaessa. Jos mitä tahansa sattuu matkan aikana, palautus viivästyy tai jotain muuta tapahtuu, ilmoitathan viivästymisestä ja muutoksista aina heti Finn-Rentille.

Varaa vuokra-auto talvilomalle

Suomen lumiset maisemat tarjoavat upean ympäristön hiihtolomalle, ja vuokra-auton avulla voit tehdä matkastasi entistäkin vaivattomamman ja joustavamman. Varaa auto helposti 24/7 avoinna olevan varauspalvelumme kautta ja olethan yhteydessä, jos sinulla herää auton vuokraamiseen liittyen jotain kysyttävää!

Nautitaan talven taiasta ja lumisista seikkailuista kauniissa Suomessa!

Vuokraa auto talvilomalle