Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vuokra-autolla festareille

Finn-Rentin vuokra-autolla festareille

Kesä ja festarit ovat täällä taas! Mikä olisikaan mukavampi tapa matkata kesärientoihin kuin laadukas ja turvallinen auto täynnä festarikavereita! Etenkin, jos mukana on teltta ja paljon muutakin matkatavaraa, on matkustaminen autolla huomattavasti mukavampaa junaan verrattuna.

Laadukas henkilöauto vuokralle

Farmariauto on hyvä valinta pienen kaveriporukan reissulle. Pakatkaa matkatavaranne takakonttiin, niin matkustustilassa on mukava matkustaa pidempikin matka.

Pienempiäkin autoja löytyy, esimerkiksi suosittu VW Polo on hyvä valinta silloin, kun matkustajia ja matkatavaraa ei ole suuret määrät. Tutustu autovalikoimaamme ja varaa juuri teidän festariporukalle sopiva auto!

Tilava minibussi kaveriporukalle

Kun kaveriporukka on isompi, vuokraa minibussi! 1+8 -paikkaisia pikkubusseja ajat kätevästi B-ajokortilla. Uudenkarhealla pikkubussilla on mukava aloittaa yhteinen festarireissu. Valikoimastamme löytyy myös erikoisvarusteltu luxusbussi, joka tuo reissuun mukavaa ylellisyyttä!

Tutustu minibusseihimme täällä.

Vuokraa auto festareille

Oli suuntanne mihin tahansa Suomen festivaalikesää, vuokra-autolla matka taittuu näppärästi ja turvallisesti. Kesä on autonvuokrauksen sesonkiaikaa, joten hoida auton varaus ajoissa, niin saatte varasti juuri teille sopivan auton!

Jos auton valinta mietityttää, soita meille 09 633 194 tai laita sähköpostia info@finnrent.fi, niin etsitään juuri teidän tarpeita vastaava vuokra-auto!

Varaa auto nettivarauspalvelustamme nyt