Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vuokra-auto jouluksi

Vuokraa auto joululomalle Finn-Rentiltä

Joulu on täydellistä aikaa irrottautua arjen kiireestä ja nauttia hetki vapaapäivistä. Vuokraamalla laadukkaan ja turvallisen auton voit suunnitella matkasi vapaasti täysin omien toiveidesi mukaisesti. Listasimme muutamia hyviä syitä, miksi autonvuokraus on ihanteellinen valinta joulun ajalle.

  1. Matkusta minne haluat

Autonvuokraus antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa juuri sinne, minne haluat. Olipa mielessäsi rauhallinen maaseutu, vilkas kaupunki tai lumiset rinteet, voit suunnata vuokra-autosi sinne, missä joulu tänä vuonna odottaa.

  1. Joustavuus

Vuokra-auton ansiosta voit päättää täysin omista matka-aikatauluistasi – lähde liikkeelle omassa tahdissasi, tee pysähdyksiä haluamissasi paikoissa ja vietä aikaa juuri niin pitkään kuin haluat. Joululoma on aikaa rentoutumiselle, ja autonvuokrauksen ansiosta voit tehdä siitä juuri sellaisen kuin haluat.

  1. Mukavuus ja yksityisyys

Auton vuokraaminen tarjoaa mukavuutta ja yksityisyyttä. Voit kuljettaa helposti mukanasi kaikki joululahjat, herkut ja matkatavarat ilman huolta ylimääräisistä kustannuksista tai tilan puutteesta. Voit myös valita auton, joka sopii parhaiten juuri sinun ja matkaseurueesi tarpeisiisi.

  1. Tutustu paikalliseen joulutunnelmaan

Autonvuokraus antaa sinulle mahdollisuuden tutustua paikalliseen joulutunnelmaan. Voit vierailla paikallisilla joulumarkkinoilla, ihailla jouluvaloja ja osallistua paikallisiin juhlallisuuksiin. Autolla liikkuminen mahdollistaa joustavuuden suunnata haluamaasi paikkaan silloin, kun haluat.

  1. Liikkuminen omaan tahtiin

Autonvuokrauksen avulla voit liikkua omaan tahtiin ilman riippuvuutta julkisista kulkuneuvoista tai aikatauluista. Voit pysähtyä valokuvaamaan maisemia, tutustua kiinnostaviin paikkoihin, vierailla tuttaviesi luona ja nauttia matkastasi ilman kiirettä.

  1. Turvallisuus talviolosuhteissa

Turvallisella ja luotettavalla vuokra-autolla liikut huoletta erilaisissa sääolosuhteissa. Finn-Rentin vuokra-autot on varustettu talvisin aina laadukkailla talvirenkailla ja autot ovat huollettu niin, että voit matkustaa joulun ajan turvallisesti.

  1. Helppo palautus myös toiseen toimipisteeseen

Auton vuokraaminen Finn-Rentiltä onnistuu helposti myös yhdensuuntaisesti. Jos sinulla on siis aikomus jäädä joulun jälkeen pitemmäksi aikaa toiselle paikkakunnalle tai palata kotiin kimppakyydillä tai vaikkapa junalla, voit palauttaa vuokra-auton matkan määränpäähäsi. Katso sivustoltamme mistä kaikkialta Suomesta löydät toimipisteemme ja varaa tarpeitasi vastaava vuokra-auto joulun lomareissullesi.

Vuokra-auto jouluksi Finn-Rentiltä

Joululoma autonvuokrauksen kera tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä juuri sellaisen jouluseikkailun kuin haluat. Vapaus suunnitella matkaa omien toiveidesi mukaisesti ja liikkua omaan tahtiin tekevät autonvuokrauksesta houkuttelevan vaihtoehdon joulunajan matkoille.

Varaa auto helposti ympäri vuorokauden avoinna olevan varauspalvelumme kautta. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokraukseen liittyen tai tarvitset apua auton valinnassa, otathan yhteyttä!

Vuokraa auto nyt