Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vuokra-auto jouluksi – 4 vinkkiä

Vuokra-auto jouluksi Finn-Rentiltä

Joulu on pian taas täällä! Joulu on erityinen aika vuodesta, jolloin perhe ja ystävät kokoontuvat yhteen juhlimaan. Asutteko kaukana toisistanne, mutta et omista autoa? Tai jännittääkö omalla autolla matkustaminen kauas perheesi luo, mutta haluat viettää joulun heidän kanssaan? Silloin vuokra-auto on oiva ratkaisu!

4 vinkkiä auton vuokraamiseen jouluksi

 1. Varaa ajoissa
  Mitä lähemmäksi joulua mennään, sitä vähemmäksi käy vuokra-autovalikoima. Tee varaus siis hyvissä ajoin, jotta saat sellaisen auton, jota tarvitset.

 2. Valitse oikea auto
  Mieti, kuinka monta ihmistä kuljetat ja millaisessa maastossa ajat. Pienempi auto voi olla taloudellisempi, mutta isompi auto on mukavampi, jos matkustajia ja/tai matkatavaroita on paljon.
 3. Harkitse vaihtoehtoja henkilöautolle
  Henkilöautojen lisäksi löydät Finn-Rentin valikoimasta myös pakettiautoja ja minibusseja. Tilavampi auto voi olla parempi ratkaisu, jos haluat kuljettaa mukana esimerkiksi paljon lahjoja ja ne eivät mahdu henkilöautoon.
 4. Lisävarusteet
  Tarvitsetko jotain lisävarusteita? Suksiboksin? Navigaattorin? Tai onko matka pitkä ja haluat jakaa ajomatkan toisen kuskin kanssa? Huomioi kaikki tarvitsemasi lisävarusteet ja -ominaisuudet autoa varatessasi. Voit lukea lisävarusteista lisää täältä.

Varmista vuokra-auton saatavuus jouluksi ja varaa tarpeitasi vastaava auto nyt!
Jos tarvitset apua auton valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää, otathan meihin yhteyttä!

Vuokraa auto jouluksi