Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vuokra-auto ja lemmikkieläimet

Lemmikkiystävälliset vuokra-autot Finn-Rentiltä

Finn-Rentin vuokra-autoihin ovat tervetulleita erikseen sovittaessa myös lemmikkieläimet! Mitä asioita olisi syytä ottaa huomioon lemmikkieläimen kanssa matkustaessa?

Ota nämä asiat huomioon

Farmarimallisessa autossa lemmikin on usein turvallisinta matkustaa peräkontissa. Sedan-mallin autossa kannattaa hyödyntää turvavöitä – sitoa kuljetuskoppa turvavöillä takapenkille tai käyttää esimerkiksi koiralla koirien turvavöitä tai autovaljaita, jotka saat napsautettua kätevästi kiinni auton turvavöihin. Lemmikkieläimen alle on hyvä laittaa lakana tai peitto – sen lisäksi, että koiralla on mukavampi olla, myös auto säästyy enimmältä lialta ja karvoilta.

Kun pakkaat matkalle, muista ottaa mukaan kaikki lemmikkisi tarvikkeet: ruoka, vesi, kulhot, hihnat, lelut ja muut tarvikkeet, joita lemmikkisi saattaisi tarvita matkan aikana. Ota mukaan myös siivoustarvikkeet siltä varalta, että lemmikilläsi sattuu vahinko.

Kun ajat lemmikki kyydissä, muista pitää taukoja ulkoiluja varten. Etenkin pitkillä matkoilla on tärkeää, että lemmikkisi pääsee jaloittelemaan välillä eikä tylsisty matkan aikana.

Vuokraa lemmikkiystävällinen auto

Jos sinua mietityttää, mikä auto kannattaisi valita lemmikkieläinten kanssa matkustaessa, otathan yhteyttä! Meiltä löytyy paljon erilaisia automalleja kaikkiin tarpeisiin, joten löydämme varmasti sinulle ja karvaiselle kaverillesi sopivan vuokra-auton.

Vuokraa auto