Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Vältä nämä 5 virhettä autoa vuokratessa

Vältä nämä virheet autoa vuokratessasi

Autonvuokraus Finn-Rentiltä on vaivatonta ja helppoa. Jos olet vuokraamassa autoa ensi kertaa, on syytä pitää mielessä muutamia asioita. Alla on lueteltu 5 yleisintä virhettä, jotka tehdään autoa vuokratessa.

  1. Vuokrasopimuksen lukeminen huolimattomasti

Kun allekirjoitat vuokrasopimuksen, teit sen sitten vuokraamossa tai netissä, sitoudut kaikkiin autovuokraamon asettamiin ehtoihin. Näihin kuuluvat esimerkiksi kilometrirajoitukset, polttoainekäytännöt ja myöhästymismaksut. Luethan aina koko sopimuksen huolellisesti ennen allekirjoittamista, jotta tiedät, mistä olet vastuussa. Voit myös aina olla meihin yhteydessä, jos jokin asia on epäselvä tai mietityttää. Finn-Rentin vuokraehdot on luettavissa täällä.

 

  1. Lisäkuljettajien ilmoittaminen

Auton vuokraaja on oletuksena aina itse auton kuljettaja. Jos kuljettaja on joku muu kuin vuokra-auton varaaja tai autolle halutaan myös toinen (tai vaikka kolmaskin) kuljettaja, jotta kuskia voi vaihtaa matkan aikana, tämä on kirjattava vuokrasopimukseen. Kun sopimukseen lisätään ajo-oikeus myös toiselle kuljettajalle, on molemmat vakuutettuja. Jos lisäkuljettajia ei ole ilmoitettu, autoa saa ajaa vain auton vuokraaja.

 

  1. Tankkikäytännön huomiotta jättäminen

Finn-Rentillä toimitamme vuokra-auton aina täyteen tankattuina ja auto on myös palautettava tankki täynnä, ellei vuokrasopimuksessa ole muuta sovittu. Jos et täytä tankkia, joudumme veloittamaan puuttuvat polttoainekulut sekä tankkausmaksun jälkikäteen. Jos haluat välttää tämän maksun, muista täyttää tankki ennen auton palauttamista.

 

  1. Auton palauttaminen myöhässä soittamatta etukäteen

Jos tiedät, että aiot palauttaa vuokra-auton myöhässä, muista soittaa meille heti, jotta emme peri myöhästymismaksuja. Ymmärrämme, että reissuilla voi tulla vastaan yllättäviäkin muutoksia ja toimimme mielellämme joustavasti kaikissa tilanteissa – ilmoita siis viipymättä, jos palautusaikaan tulee muutoksia.

 

  1. Auton palauttaminen sotkuisena

Siivoa auto ennen sen palauttamista. Kerää irtoroskat sekä tarkista huolellisesti, ettei autoon jää omia tavaroita.

 

Kun huomioit edellä mainitut asiat, vältyt useammaltakin ikävältä lisäkorvaukselta. Olemme pyrkineet tekemään autonvuokrauksen mahdollisimman selkeäksi ja helposti, joten kysythän, jos mikä tahansa mietityttää autoa vuokratessasi.

Vuokraat auton helposti 24/7 avoinna oleman varauspalvelumme kautta. Klikkaa alta ja varaa oma vuokra-autosi nyt!

Siirry auton vuokrauskoneeseen