Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Turvallista vuokra-autoilua

Turvallista vuokra-autoilua

Finn-Rentin turvalliset ja luotettavat vuokra-autot vievät sinut varmasti perille, oli ajomatkasi sitten pitkä tai lyhyt. Vuokra-autoilussa, kuten yleisestikin autolla matkustaessa, on hyvä muistaa muutamat vinkit varmistaaksesi miellyttävän ja turvallisen matkan.

  1. Ennakoi alueelliset erot

Jos reissaat itsellesi vieraalle paikkakunnalle, autoilu onnistuu turvallisesti, kun kiinnität erityishuomiota liikennesääntöihin. Autoilu pääkaupunkiseudulla on hyvin erilaista Lapin rauhallisempaan liikenteeseen verrattuna – siinä missä Helsingissä joudut ottamaan huomioon suuren liikennemäärän jalankulkijoista ratikoihin, Rovaniemelle matkustaessasi on keskityttävä mahdollisesti tielle juokseviin porotokkiin.

Lähde matkaan ajan kanssa ja rennolla asenteella, niin matka taittuu turvallisesti ja mukavasti. Suunnittele matkasi hyvin ja ennakoi alueelliset erot.

  1. Säädä auton peilit ja istuin

Ennen liikkeelle lähtöä, säädä vuokra-auton peilit ja istuin oikein – näin varmistat hyvän näkyvyyden ja mukavan ajokokemuksen sekä saat lämmityspuhaltimet suunnattua oikein ja säädettyä haluamallesi tasolle. Tämä on erityisen tärkeää, jos jaat auton muiden kuljettajien kanssa – jokaisen on hyvä säätää ajoasento aina itselle sopivaksi ja turvalliseksi.

  1. Huomioi muu liikenne

Kaikkien matka sujuu mukavammin, kun otamme toiset huomioon. Muista riittävä turvaväli ja havainnoi muuta liikennettä – vältä ylinopeutta ja alinoupetta. Näytä myös aikomuksistasi kääntyä tai hidastaa hyvissä ajoin, jotta perässä ajavat ehtivät hiljentää ja väistää. Etenkin pimeällä ajaessa on hyvä muistaa tehdä yhteistyötä muiden liikenteessä kulkijoiden kanssa.

  1. Pidä Finn-Rentin tiedot tallessa

    Pidä autovuokraamon yhteystiedot käden ulottuvilla ja ilmoita meille välittömästi, jos huomaat vuokra-autossa ongelmia tai sinulla on jotain kysyttävää autonvuokraukseen liittyen. Meille Finn-Rentillä on tärkeää, että autoilu Finn-Rentin vuokra-autoilla on turvallista ja helppoa ja olemme apunasi kaikissa vuokra-autoiluun liittyvissä kysymyksissä!

Vuokraa laadukas auto Finn-Rentiltä ympäri Suomen

Nämä yksinkertaiset, mutta sitäkin tärkeämmät vinkit, voivat auttaa sinua varmistamaan turvallisen matkan vuokra-autolla.

Löydät kattavan ja laadukkaan vuokra-autovalikoiman osoitteesta finnrent.fi ja vuokraat auton helposti ympäri vuoden varauspalvelustamme varaa.finnrent.fi. Löydät toimipisteitämme ympäri Suomen ja meillä onnistuu myös yhdensuuntainen autonvuokraus.

Jos sinulla on kysyttävää vuokra-autoihin tai yleisesti vuokraukseen liittyen, ota yhteyttä!

Vuokraa auto nyt