Pakettiauton vuokraus & Vuokraa paku Kuopio

Voit vuokrata pakettiauton helposti ja nopeasti kauttamme. Finn-Rent Oy vuokraa eri kokoisia pakettiautoja ja kuorma-autoa tarpeidesi mukaisesti. Vuokrattavia autoja löytyy 6:n kuutiometrin pakettiautosta aina 45 kuutiota vetäviin kuorma-autoihin. Suositun 20 kuutiometrin takalaitanostimella varustetun pakettiauton kuljettajalle riittää B-ajokortti. 

Finn-Rent vuokraa pakuja Kuopion seudulla sekä muualla Suomessa. Voit luottaa palvelumme sekä pakettiautojemme laatuun. Tarjoamme joustavat vaihtoehdot erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä tai vuokraa paku varausjärjestelmän kautta!

Vuokraa paku Kuopiossa helposti

Pakettiautolla muuttotavaroiden, sänkyjen, sohvien ja muiden tavaroiden kuljetus käy näppärästi. Voit vuokrata pakun reaaliaikaisen varausjärjestelmän kautta milloin tahansa ja haluamallesi ajankohdalle. 

Pakettiauton vuokraus kauttamme on helppoa ja nopeaa. Voit tutustua valikoimaamme varausjärjestelmän kautta tai soittamalla meille. Autamme ja tarvittaessa räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan pakettiauton vuokrauksen Kuopiossa tai muualla Suomessa.

  • Kuopio Väliköntie 4 70700 Kuopio Kuopio Airport Lentokentäntie 275 70900 Kuopio
  • kuopio@finnrent.fi
Toimipaikat

Ota yhteyttä