Auton vuokraus Tampere

Finn-Rent on luotettava autovuokraamo Tampereella. Olemme pitkän linjan suomalainen autovuokraamo. Panostamme palvelun sekä ajoneuvojen korkeaan laatuun. Valittavissasi on monipuolisesti erilaisia ajoneuvoja kuten henkilöautoja, farmareita, kaupunkimaastureita, edustusautoja, pikkubusseja, pakettiautoja ja kuorma-autoja.

Toimipisteemme Tampereen seudulla ovat

👉 Tampereen rautatieasema

👉 Teollisuustie 12 Pirkkalassa

👉 Tampereen lentokenttä

Halutessasi toimitamme vuokra-auton haluamaasi osoitteeseen, kunhan se sijaitsee 20 kilometrin säteellä toimipisteestämme.

Ota yhteyttä suoraa autovuokraamoomme tai tee varaus verkkosivuiltamme!

Henkilöauton ja pakettiauton vuokraus Tampereen seudulla nopeasti

Olemme joustava autovuokraamo ja tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Räätälöimme vaihtoehtoja tarpeidesi mukaan eikä auton vuokraus ei voisi olla helpompaa!

Voit vuokrata henkilöauton tai pakettiauton vaivattomasti reaaliaikaisen varausjärjestelmän avulla haluamallesi ajankohdalle. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai haluat keskustella muista vaihtoehdoista, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä, niin räätälöimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan auton vuokraus- ja hinnoitteluratkaisun.

Voit tutustua autovuokraamomme valikoimaan kätevästi varausjärjestelmän kautta. Kerromme mielellämme lisää auton vuokrauksesta Tampereella ja muulla Suomessa!

Lue lisää pakettiauton vuokrauksesta tästä: pakettiauton vuokraus. Tutustu myös mini-leasing palveluumme tästä.