Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Pääsiäislomalle vuokra-autolla – parhaat kotimaan kohteet

Parhaat kohteet Suomessa talvisen pääsiäisloman viettoon

Vuokraa pääsiäisviikon menopeli nyt 15 % alennuksella Finn-Rentiltä käyttämällä koodia easter24. Tutustu pääsiäiskampanjaan!

Pääsiäisenä vietettävä pidennetty viikonloppu tarjoaa täydellisen mahdollisuuden arjesta irtautumiseen. Kevät on pääsiäisen aikaan jo pitkällä ja yhä luminen luonto tarjoaa tällöin usein parhaintaan. Tässä tekstissä esittelemme joitain Suomen parhaista kohteista pääsiäisloman viettoon.

Parhaat kotimaan kohteet

Kittilän Levi

Levi on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista, joka tarjoaa upeat rinteet niin aloittelijoille kuin kokeneillekin hiihtäjille.

Lisäksi Levi tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja koko perheelle, kuten moottorikelkkailua, huskysafareja ja lumikenkäretkiä.

Vuokra-auto antaa vapauden tutkia Leviä ja sen ympäristöä omaan tahtiisi. Kittilään on myös kätevää matkustaa tähän tarkoitukseen suunnitellulla autojunalla, jolloin valtaosan matkasta voi keskittyä rentoutumiseen ajamisen sijasta.

Kuusamon Ruka

Ruka on toinen suosittu hiihtokeskus, joka sijaitsee upeiden kansallispuistojen ympäröimänä.

Rukan rinteet sopivat erinomaisesti niin laskettelijoille kuin lumilautailijoillekin, ja alueella on myös laaja valikoima muita talviaktiviteetteja, kuten moottorikelkkailua ja hiihtoretkiä.

Vuokra-auto mahdollistaa helpon liikkumisen Rukan ja Kuusamon alueella, ja voit tutustua alueen monipuoliseen tarjontaan omassa aikataulussasi.

Saariselkä

Saariselkä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea talvisen Lapin taikaa, joka on sitä aidommillaan, mitä pohjoisemmaksi mennään.

Saariselän alueella voi nauttia laskettelun lisäksi mm. maamme parhaista hiihtoladuista, lumikenkäretkistä, talvipyöräilystä ja taianomaisten revontulien bongauksesta.

Saariselkä sijaitsee myös Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, mikä takaa sen, että talvisia aktiviteetteja on tarjolla useammankin päivän ajalle.

Vuokra-auto tarjoaa mahdollisuuden tutkia pohjoisen Lapin luontua joustavasti ja tehdä päiväretkiä lähialueille, kuten Ivaloon tai Inariin.

Posio

Posio tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua Lapin koskemattomaan talviseen luontoon. Riisitunturin kansallispuisto ja Korouoma tarjoavat upeita maisemia ja monipuolisia retkeilymahdollisuuksia koskemattoman luonnon keskellä.

Vuokra-auto avulla matkailijalla on vapaus tutkia sekä Posion ympäristöä että vierailla lähipaikkakunnilla, kuten Ranualla, josta löytyy muun muassa maankuulu eläinpuisto ja hyvät talviurheilumahdollisuudet.

Rovaniemi

Lapin pääkaupunki Rovaniemi ei tarjoa pelkästään upeita talviaktiviteetteja, vaan myös aimo annoksen kulttuuria ja paikallishistoriaa, ruokaa unohtamatta.

Voit vierailla esimerkiksi Arktikumissa, joka tarjoaa näyttelyitä Lapin luonnosta ja kulttuurista, tai Joulupukin Pajakylässä, jossa voit tavata itse joulupukin.

Miksi auton vuokraaminen kannattaa?

Vuokra-auto tarjoaa monia etuja pääsiäislomalle lähtiessäsi.

Vapaus ja joustavuus: Vuokra-auto antaa sinulle vapauden liikkua omassa tahdissasi ja tutkia eri kohteita ilman riippuvuutta julkisista liikennevälineistä.

Helppo liikkuminen: Hiihtokeskusten ulkopuolella oleviin kohteisiin, kuten kansallispuistoihin tai lähialueiden kyliin, on helpompi päästä omalla autolla.

Varusteiden kuljettaminen: Vuokra-auto antaa sinulle tilaa kuljettaa hiihtovälineet, matkatavarat ja eväät mukavasti ja turvallisesti.

Ajansäästö: Voit suunnitella reittisi niin, että vältät ruuhkat ja pääset nopeasti ja helposti haluamiisi kohteisiin.

Mukavuus: Oma auto tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta, erityisesti matkustaessa perheen kanssa.

Yhteenveto

Pääsiäisen viettoon lähtiessäsi vuokra-auto on erinomainen kumppani, joka tarjoaa vapauden tutkia haluamiasi kohteita omaan tahtiisi. Vuokra-auto tarjoaa matkailijoille joustavuutta sekä mahdollisuuden tutustua sellaisiin kotimaan helmiin, jotka eivät välttämättä sijaitse julkisen liikenteen kulkuyhteyksien varrella.

Finn-rentiltä löydät vuokra-autot moniin eri tarpeisiin ympäri Suomea. Kauttamme voit sekä vuokrata että palauttaa haluamasi auton erittäin monipuolisesti ympäri koko maata.