Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Muutto tulossa? Vuokraa pakettiauto Finn-Rentiltä

Vuokraa pakettiauto Finn-Rentiltä ja muutto hoituu helposti!

Vievätkö opinnot tai uusi työ syksyllä uuteen kaupunkiin? Käytätkö muuttopalveluja vai hoidatko muuton omin voimin? Jos vastasit jälkimmäiseen kyllä, tarvitset käyttöösi luotettavan ja tilavan muuttoauton. Sellaisen löydät meiltä – kotimaiselta autovuokraamolta, Finn-Rentiltä!

Vuokraa muuttoauto netistä

Finn-Rentiltä löydät yhden markkinoiden laajimmista pakettiautokalustoista; valikoimamme kattaa niin kevyet, keskikokoiset kuin raskaatkin pakettiautot.

Kevyellä pakettiautolla kuljetat helposti pienemmät kuormat – kodin tekstiilit, astiastot, elektroniikan ja mahtuupa kyytiin hyvin muutama pienempi kalustekin (tavaramäärästä riippuen). Pienen yksiön tai soluasunnon tavarat kulkevat usein hyvin tällä peruspakulla, jos mukaan ei tule isompia kalusteita. Kevyitä pakettiautoja löytyy meiltä merkeissä Volkswagen Transporter tai Opel Vivaro ja kokoluokka on noin 6 – 7 m³.

Keskikokoiset pakettiautot ovat isompia kevyisiin pakettiautoihin verrattuna, mutta edelleen näppäriä käsitellä. Osa keskikokoisista pakuista on varustettu automaattivaihteistolla, joka tuo helppoutta kaupungissa ajettaessa. Keskikokoisia vuokrattavia pakettiautoja löytyy merkeissä Volkswagen Crafter sekä Ford Transit. Näillä kuljetat kätevästi normaalin mittaiset kalusteet turvallisesti perille. Kokoluokka keskikokoisissa pakettiautoissa on 11 m³.

Raskaat paketiautot sopivat hiukan isomman muuttokuorman, esimerkiksi pienen kaksion kalusteiden ja tavaroiden kuljetukseen. Raskaita vuokrattavia pakettiautoja löytyy merkeissä Opel Movano sekä Ford Transit ja kokoluokka on 13,5 m³.

Isommalle muuttokuormalle suosittelemme ”pulla-autoa”, Volkswagen Crafteria, jossa on tilaa jopa 20 m³. Sitäkin voit ajaa B-ajokortilla! Tästä muuttoautosta löytyy myös perälautanostin, joka helpottaa isompien kalusteiden kantelua entisestään. Merkki on Volkswagen Crafter ja pituutta auton kuormatilalta löytyy yli 4 metriä.

Lisäksi löydät osasta toimipisteistämme myös kuorma-autot, joiden tavaratilat vetävät jopa 35 – 45 m³ mallista riippuen. Kuorma-autoja meiltä löytyy Mercedes Benz Atego sekä Renault Midlum -merkeissä. Kuorma-auton ajamiseen tarvitset ajokorttiluokan C.

Mitä ottaa huomioon vuokrattavaa muuttoautoa valittaessa?

  • Huomioi kalusteiden mitat, jotta kaikki kalusteet varmasti mahtuvat pakettiautoon.
  • Huomioi auton kantavuus – jos muuttokuormassasi on normaaleiden kalusteiden lisäksi myös hyvin raskaita kuljetettavia (esimerkiksi vanha pesukone tai piano), pakettiauton kantavuus ei välttämättä riitä.
  • Jos muuttomatkasi on lyhyt, voit tehdä useamman reissun, jolloin muuttoautoa ei tarvitse ahdata yhdellä reissulla kattoa myöten täyteen.

Voit ajaa kaikkia vuokrattavia pakettiautojamme B-ajokortilla. Lähes kaikissa pakettiautoissamme on myös vetokoukku, jonka avulla voit tuplata tavaroiden kuljetusmäärän. Meillä Finn-Rentillä onnistuu myös yhdensuuntainen autonvuokraus – tutustu siis toimipaikkoihimme, löytyykö toimipisteemme sekä sieltä, mistä lähdet että paikkakunnalta, mihin menet.

Muutossa on aina oma työnsä, mutta se on aina myös uuden alku! Varaa muuttoauto jo tänään, niin yksi osa muutostasi on jo hoidossa!

Vuokraa pakettiauto