Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Huoleton vuokra-auto Finn-Rentiltä

Huoleton ja vaivaton vuokra-auto Finn-Rentiltä

Vuokra-autoilu on huoleton tapa matkustaa – oli tarpeesi autolle sitten muutaman tunnin, päivän, viikon tai jopa kuukauden! Vuokraamalla auton säästät niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin. Lue lisää alta!

  1. Maksat vain käyttöpäivistä

    Valitsemalla vuokra-auton sinun ei tarvitse maksaa vakuutuksia, ylläpito- ja huoltokuluja, veroja tai jatkuvia pysäköinti- ja säilytysmaksuja – maksat vain auton käyttöpäivistä. Säästät siis huomattavasti rahaa oman auton omistamiseen verrattuna.

  2. Noudettaessa aina puhdas

Finn-Rentin vuokra-autot ovat uusia ja noudettaessa aina puhtaita. Puhdistamme ja siistimme autot jokaisen vuokrauksen jälkeen, jotta saat autonvuokraajana aina allesi puhtaan ja raikkaan auton.

  1. Huollettu ja hoidettu

Kun valitset vuokra-auton, sinun ei tarvitse stressata eikä maksaa auton huolloista. Renkaatkin ovat aina hyväkuntoiset! Finn-Rentin vuokra-autot huolletaan ja tarkastetaan säännöllisesti, jotta asiakkaidemme matka on aina turvallista ja huoletonta.

  1. Aina oikea kokoluokka

Vuokraamalla auton sinulla on aina käsissäsi kulloiseenkin tarpeeseen sopiva auto. Jos reissaat yksin, pieni henkilöauto on oiva valinta. Jos taas olet lähdössä reissuun koko perheen tai kaveriporukan voimin, on isompi farmariauto sopivampi vaihtoehto, miksei myös pikkubussi! Suurempien tavaramäärien kuljetukseen ja muuttoihin voit taas valita tilavan pakettiauton. Finn-Rent–autovuokraamosta löytyy aina oikea, tarpeitasi vastaava koko!

Vuokraa huoleton ja vaivaton auto varauspalvelussamme varaa.finnrent.fi. Varauspalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden.

Jos sinulla on kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, otathan yhteyttä! Kaikki toimipisteemme löydät täältä.

Vuokraa auto nyt