Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Erityistarpeiden huomioiminen autoa vuokratessa

Erityistarpeiden huomioiminen autoa vuokratessa

Oletko lähdössä reissuun koko perheen kesken vai road tripille kaveriporukalla? Vai suuntaatko itseksesi kaupunkilomalle tai nauttimaan puolisosi kanssa laskettelureissusta?

Finn-Rentin kalusto kattaa vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit ottaa huomioon erilaiset tarpeet autoa varatessasi.

 1. Perheloma – tilavat ja turvalliset autot

  Jos matkustat perheesi kanssa, turvallinen ja tilava auto on mukavan matkan edellytys. Valitse tilava farmariauto tai katumaasturi, jolloin matkatavaroille on riittävästi tilaa. Jos perheessäsi on pieniä lapsia, varmista varatessasi, että vuokra-autoon tulee myös turvaistuimet.

 2. Urheiluharrastukset – kattoteline ja peräkoukku

  Jos olet lähdössä hiihto- tai laskettelureissulle tai haluat ottaa mukaasi polkupyörän, valitse vuokra-auto, joka on varustettu kattotelineillä tai peräkoukulla. Näin urheiluvälineiden kuljettaminen on helpompaa ja turvallisempaa, ja myös matkustaminen on huoletonta, kun välineet kulkevat turvallisesti auton kyydissä.

 3. Road trip – taloudellinen auto

  Jos suunnittelet road tripiä ympäri Suomen, hybridiauto voi auttaa säästämään polttoainekuluissa. Tutustu Finn-Rentin vähäpäästöisiin autoihin.

 4. Kaupunkiloma – pieni ja ketterä auto

  Kaupunkilomalle suunnatessasi voi olla järkevintä valita pieni ja ketterä auto, jolla pysäköit ja kuljet näppärästi ahtaillakin kaduilla ja suuressa liikennemäärässä. Pienempi auto voi olla myös taloudellisempi valinta kaupunkiliikenteessä.

Tässä muutamia esimerkkejä, kuinka huomioida erityistarpeet autonvuokrauksessa. Mitä tahansa tarpeita sinulla onkaan vuokra-autolle, varmista tarpeitasi vastaavan auton saatavuus ajoissa, jotta saat haluamasi autoluokan sekä lisävarusteet. Jos et löydä tarpeitasi vastaavaa autoa autovalikoimastamme, otathan yhteyttä – vuokra-auton valinta voi vaikuttaa suuresti matkasi sujumiseen ja haluamme tehdä vuokra-autoilustasi mahdollisimman huoletonta ja mukavaa.

Varaa siis tarpeitasi vastaava auto nyt ja valmistaudu tulevaan reissuun!

Varaa laadukas vuokra-auto