Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Autonvuokraajan muistilista

Nämä asiat on hyvä huomioida suunnitellessa auton vuokrausta

Oletko vuokraamassa autoa ensi kertaa? Kokosimme alle muutaman asian, jotka on hyvä miettiä ja ottaa huomioon ennen auton vuokrausta:

 1. Ajokortti & ajo-oikeus
  Varmista, että sinulla on voimassa oleva ajokortti sekä tarvittava ajo-oikeus (esim. kuorma-autoa vuokratessa tarvitset C-luokan ajo-oikeuden). Vuokrataksesi auton, sinulla on oltava myös vähintään vuoden ajokokemus.
 2. Tarpeitasi vastaava auto
  Valitse tarpeisiisi sopiva auto – autovalikoimamme on laaja ja löydät sieltä varmasti tarpeitasi vastaavan vuokra-auton. Mieti, kuinka monta henkilöä autoon on mahduttava ja huomioi myös matkatavaroiden määrä. Entäs lisävarusteet? Tarvitsetko suksiboksin tai lastenistuimen? Riittääkö henkilöauto vai olisiko tarvetta minibussille?
 3. Vuokrausaika
  Mieti, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset auton – vuokrausaika vaikuttaa aina myös hintaan, joten suunnitte ennakkoon, kuinka moneksi päiväksi tai viikoksi auton tarvitset (muista myös minileasing, kun haluat vuokrata auton pidemmäksi aikaa).
 4. Varaa ajoissa
  Varaa vuokra-auto etukäteen – autovalikoimamme on tosiaan laaja, mutta ajoittain käy myös niin, että kaikki automme ovat vuokrattuna samaan aikaan. Mitä aiemmin tiedät tarpeesi vuokra-autolle, sitä aiemmin se kannattaa varata – näin sinulla on mahdollisuus valita juuri sinulle sopiva auton useamman eri mallin joukosta.

Vuokraa auto Finn-Rentiltä

Autonvuokraus Finn-Rentiltä on helppoa ja onnistuu ympäri vuorokauden varauspalvelumme kautta osoitteessa varaa.finnrent.fi.

Jos sinulla on kysyttävää tai erityistarpeita, otathan yhteyttä!

Varaa vuokra-auto nyt