Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Auton vuokraus ilman kilometrirajoitusta

Autonvuokraus ilman kilometrirajoitusta

Meillä Finn-Rentillä autonvuokraus onnistuu aina ilman kilometrirajoitusta! Ainoastaan pidempiaikaisessa vuokrauksessa, minileasingissa, määrität kuukausikohtaisen arvion kilometreistä ja maksat mahdollisista ylimääräisistä kilometreistä lisämaksun. ”Perinteisessä”, lyhyempiaikaisessa autonvuokrauksessa tarjoamme kuitenkin aina rajoittamattomat kilometrit!

Vuokraa auto vapailla kilometreillä

Autonvuokraus ilman kilometrirajoitusta on erinomainen vaihtoehto pitkille matkoille etenkin, jos et ole varma matkan pituudesta. Esimerkiksi roadtripeillähän on ideanakin, että matkan määränpää tai ainakaan välipysäkit eivät ole lukkoon lyötyjä, vaan voitte poiketa reissun aikana läheisissä kaupungeissa tai kunnissa ja kiertää Suomea pitkin poikin.

Roadtripeistä puheen ollen, jotta matkaa voisi jatkaa myös Suomen rajojen ulkopuolelle, tämä onnistuu vuokra-autolla vain vuokraamon kirjallisella luvalla. Päätämme aina tapauskohtaisesti luvan myöntämisestä, joten jos suunnittelette reissua, joka ylittää Suomen maan rajan, olethan aina yhteydessä hyvissä ajoin asiakaspalveluumme!

Muista tankkaus

Rajoittamattomista kilometreistä huolimatta, muistathan, että polttoaine ei sisälly auton vuokraan. Ilmoitamme aina vuokraajalle, mitä polttoainetta kyseisessä vuokra-autossa käytetään. Toimitamme vuokra-auton aina täyteen tankattuna, jotta pääset heti auton noudettuasi helposti matkaan. Auto on palautettava myös meille tankki täynnä, muutoin joudumme veloittamaan puuttuvat polttoainekulut sekä tankkausmaksun jälkikäteen.

Vuokraa henkilö- tai pakettiauto ilman kilometrirajoitusta

Autonvuokraus onnistuu Finn-Rentin nettisivuilla helposti ympäri vuorokauden avoinna olevan varauspalvelumme kautta. Jos etsit pakettiautoa, voit vuokrata auton pakettiautoille suunnatusta varauskoneesta. Myös pidempiaikaiselle vuokraukselle, minileasingille, löytyy oma vuokrauskoneensa.

Kun olet vuokraamassa auton ilman kilometrirajoitusta, voit varmistua asiasta varauksen Lisätarvikkeet ja omavastuu -vaiheessa. Valitse ensin varauskoneessa haluamasi vuokra-auton nouto- ja palautuspaikka sekä ajankohta vuokraukselle. Tämän jälkeen valitse tarpeisiisi sopiva auto sekä lisätarvikkeet ja omavastuu. Viimeisimmän sivun alalaidassa näet maininnan ”Hintaan sisältyy rajattomat kilometrit”.

Finn-Rentin autonvuokrauskone

Jos tarvitset apua sopivan auton löytämisessä tai jokin mietityttää sinua kilometrirajoituksiin tai muihin asioihin liittyen, olethan yhteydessä!

Vuokraa auto ilman kilometrirajoitusta