Ajankohtaista / vinkit autonvuokraukseen

Autoleasingin edut yrityksellesi – 6 syytä valita autoleasing

Finn-Rent tarjoaa joustavia leasingratkaisuja yli 30 vuoden kokemuksella ilman turhaa byrokratiaa.

Oletko miettinyt leasingauton hankintaa yrityksellesi? Auton vuokraaminen yrityksellesi leasing-sopimuksella tarjoaa useita etuja. Tässä tiivistettynä kuusi selkeää etua:

 1. Kustannustehokkuus
  Kun teet autoleasing-sopimuksen, maksat vain ajoneuvon käytöstä leasingkauden aikana, et koko ostohinnasta. Tämä voi säästää yrityksesi rahaa etukäteen sekä jatkuvissa huolto- ja korjauskustannuksissa.
 2. Joustavuus
  Leasingehdot voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeisiin sopiviksi eli voit valita lyhyemmän tai pidemmän vuokra-ajan sen mukaan, mikä sopii sinulle parhaiten. Tämä joustavuus voi auttaa sinua pysymään mukana liiketoiminnan muuttuvissa vaatimuksissa.
 3. Taseen ulkopuolinen rahoitus
  Kun liisaat auton, sitä käsitellään käyttömenona eikä taseen pääomaeränä. Tämä voi vapauttaa arvokasta käyttöpääomaa muihin tarkoituksiin yrityksessäsi.
 4. Veroedut
  Monissa tapauksissa autoleasingin kuukausimaksut ovat 100 % vähennyskelpoisia verotuksessa. Tämä voi lisätä merkittävästi tulostasi veroajankohtana.
 5. Kassavirran säilytys
  Kun vuokraat auton ostamisen sijaan, voit säilyttää yrityksesi arvokkaan kassavirran, jota voit käyttää muihin tarkoituksiin – kuten uusiin laitteisiin tai toimitilojen laajentamiseen.
 6. Uudempien mallien saatavuus
  Kun vuokraat auton, sinulla on aina käytössäsi uusimmat mallit. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksesi saa aina käyttöönsä uusimmat turvallisuusominaisuudet sekä tekniikan edistysaskeleet.

Harkitessasi leasingautoa yrityksellesi, sopimuksen pituus sekä arvioitu ajokilometrimäärä määrittelee hinnan. Me autamme räätälöimään joustavasti oikeanlaisen sopimuksen!

Tarvetta leasingautolle?

Lue lisää Finn-Rentin leasingpalveluista ja ota yhteyttä!

Lue lisää >>