Online-varaus

Valitse tästä haluamasi noutopiste ja siirry tekemään varauksesi Scandia Rentin toimipaikka-sivuillemme.

Helsinki-Kruununhaka

Vantaa Airport Hotel Bonus Inn

Palvelut


Autonvuokraus

 

Autonvuokraus Finn-Rentistä on helppoa ja vaivatonta. Valikoimastamme löytyy pikkuautoista farmareihin, perheautoista maastureihin ja pakettiautoista pikkubusseihin. Luovutamme sinulle aina siistin ja valmiiksi tankatun vuokra-auton. Annamme myös tarvittaessa opastuksen auton käytössä. Tarjoamme lisävarusteina lasten turvaistuimia ja navigaattoreita.

Vasemmalla sivustollamme voit tehdä varauksesi 24 h. Kun saamme varauksesi, vahvistamme sen sinulle tarkistettuamme auton saatavuuden ja vahvistamme sinulle myös autoluokan. Voit soittaa myös suoraan Helsingin tai Vantaan toimistoihimme.

Pitkissä vuokrauksissa, kysy tarjous sähköpostilla tai puhelimitse!

MiniLeasing

 

Tarjoamme vuokra-autolle tai omistusautolle MiniLeasing –vaihtoehtoa. MiniLeasing on loistava vaihtoehto jos tarvitset autoa useammaksi kuukaudeksi tai jos tarvitset erilaisen auton esim. kesä- ja talviajoon. MiniLeasing-asiakkaiden ei tarvitse itse huolehtia auton rekisteröinnistä, katsastamisesta, autovakuutuksista, autoveroista, renkaidenvaihdoista ja -säilytyksistä eikä huolloista. MiniLeasing-asiakkaana nautit huolettomuudesta ja keskityt vain ajamiseen. MiniLeasing sopii myös yrityksille tilapäisiin autotarpeisiin, kuten mainoskampanjan, projektin tai vierailijoiden ajaksi.

Kiinteä kuukausihinta. Leasingaika 1-24 kk.

 

Kysy lisää! Soita 09-135 2604

Sijaisautopalvelu

 

Kun oma auto on kolarin, teknisen vian tai huollon takia pois käytöstä, aiheuttaa se turhaa harmia. Meillä on silloin tarjota sijaisauto nopeasti ja vaivattomasti.

Liikennevahingon sattuessa sinulla on yleensä oikeus syyttömänä osapuolena sijaisautoon. Vastapuolen vakuutusyhtiö kattaa suurimman osan sijaisauton kuluista oman autosi ollessa korjaamolla.

Korvaus on 100 %, kun sinulla on autoosi huoltoleasingsopimus ja 94 %, kun sinulla on oma auto tai rahoitusleasingsopimus.

Jos autosi vakuutusturvana on ns. laajempi kaskovakuutus, kattaa seisontapäiväkorvaus osan sijaisautokustannuksista myös ollessasi syyllinen osapuoli.

Jos olet liikennevahingossa syytön osapuoli ja tarvitset sijaisautoa

1. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiölle:  vahinkoilmoitus  –  skadeanmälan

2. Täytä vakuutusyhtiökohtainen käyttötarveselvitys ja toimita se vastapuolen korvaavalle vakuutusyhtiölle

3. Varaa meiltä oman autosi kokoluokkaa vastaava sijaisauto

Kysy lisää! Soita 09-135 2604

10 hyvää syytä valita Finn-Rent vuokra-auto

 

1.  Jo 20-vuotta on kotimainen Finn-Rent tarjonnut laadukasta suomalaista autonvuokrauspalvelua; asiantuntevasti, luotettavasti, joustavasti ja edullisesti.

2.  Varausjärjestelmävaihtoehdot ovat sekä ajanmukaiset että perinteiset. Autovarauksen voi tehdä helposti netissä – 24 h. Varauksen voi myös tehdä sähköpostilla, soittamalla, tai lähettämällä faxin tai myös henkilökohtaisella käynnillä toimistoissamme.

3.  Kiitos ammattitaitoisen henkilökunnan, voimme luvata joustavan ja tehokkaan palvelun asiakkaillemme.

4.  Finn-Rentin hinnoittelu on selkeää, eikä hintoihin lisätä mitään yllättäviä lisämaksuja.

5.  Finn-Rent takaa hyvän ja luotettavan palvelutason sekä ajanmukaiset, laadukkaat ja siistit ajoneuvot.

6.  Tarvitset vain yhden autovuokrausasiakkuuden. Finn-Rentin autokalusto on laaja.Voimme tarjota asiakkaillemme pikkuautot, perheautot, farmarit, tila-autot, maasturit, pikkubussit, pakettiautot, muuttoautot ja kuorma-autot. Meillä on manuaalivaihteisia ja automaattivaihteisia autoja. Valitset vain omaan tarpeeseesi sopivan kulkuneuvon.

7.  Finn-Rent on yksityinen autovuokraamo. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti, ilman suurten kansainvälisten ketjujen paineita.

8.  Finn-Rent on 100 % kotimainen yritys. Tunnemme suomalaisen autoilun tilan ja tarpeen sekä kotimaiset ajo-olosuhteet.

9.  Vuokra-automme ovat teippaamattomia. Kun haluat ajella vuokra-autolla, huomiota herättämättä – valitse silloin auto Finn-Rentistä. Emme mainosta vuokraamissamme autoissa. Arvostamme asiakkaamme yksityisyyttä.

10.  Finn-Rent tarjoaa myös autoja MiniLeasing-ehdoilla ja sijaisautopalveluja.

Yleisimmin kysyttyä

 

Tarvitaanko ajokorttia autoa noudettaessa?

Milloin voi vielä tehdä peruutuksen, niin ettei siitä tule lisämaksua?

Voiko vuokra-autolla olla useampi kuljettaja vuokrausaikana?

Voiko vuokra-auton viedä toiseen maahan?

Vahingon sattuessa

 

Jos sinulle kävi niin ikävästi, että ajoit vuokra-autollamme kolarin, niin ilmoita liikennevahingosta viipymättä auton vuokraajalle ja täytä tältä sivulta löytyvä vahinkoilmoituslomake. Täytä myös käyttötarveselvitys vakuutusyhtiötä varten.

Alta löytyvä Ilmoitus on PDF-muodossa, joten tarvitset sen täyttämiseen Adobe Readerin. Täytä ilmoituksen kaikki kohdat huolellisesti, sillä se nopeuttaa käsittelyä. Palauta vahinkoilmoituslomake meille mahdollisimman pian tai viimeistään samalla kun palautat auton.

 

Vahinkoilmoitus.pdf

Skadeanmalan.pdf

Vuokrausehdot

 

Noudatamme Suomessa jo vakiintuneita Suomen Autovuokraamojen Liiton laatimia vuokrausehtoja. Tutustu vuokrausehtoihin tarkemmin Lue lisää -linkistä tai lataa vuokrausehdot PDF-muodossa.

Asiakaspalvelu

 

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa kumppania autonvuokraukseen!

Kiitos ammattitaitoisen henkilökunnan, voimme luvata joustavan, ystävällisen, tehokkaan ja pitkäjänteisen palvelun asiakkaillemme.

 

Meillä on pitkä asiakaspalvelukokemus Helsingin kantakaupungissa ja nyt olemme laajentaneet toimintaamme myös Vantaalle.

Soita ja tutustu! Helsinki 09-135 5919, Vantaa 0400-981 616.

Tarkemmat tiedot aukioloaikoineen on yhteystiedoissa.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös oheisen linkin kautta Yhteydenottolomakkeen avulla.

 

Yhteystiedot
Yhteydenottolomake

Muuttajan muistilista

 

1.  Tee muuttoilmoitus viimeistään viikon kuluessa muutosta. Aikaisintaan sen voi tehdä kuukautta ennen muuttopäivää.

2.  Käännä posti uuteen osoitteeseen ja ilmoita uusi osoite yrityksille, joilta saat laskuja. Monet isot yritykset päivittävät asiakkaiden osoitetietoja väestötietojärjestelmästä. Olet kuitenkin osaltasi vastuussa siitä, että laskut päätyvät muutossa oikeaan osoitteeseen ja ne maksetaan ajoissa.

Hanki muuttoauto, tilava pakettiauto ja oma muuttoapu ajoissa. Kiireisimpiä muuttoaikoja ovat viikonloput ja kuunvaihteet.
Soita 09-135 2604 tai 0400-981 616

3.  Ilmoita myös isännöitsijälle muutostasi.

4.  Sovi internet-yhteyden siirrosta ajoissa operaattorin kanssa, jotta vältyt katkoksilta verkon käytössä.

5.  Tee uusi sähkösopimus samalla kun irtisanot vanhan. Kilpailuta sähkösopimus ennen uuden tekemistä!

6.  Jos sinulla on kotivakuutus, tarkista vakuutusyhtiöltä, onko se riittävä uuteen asuntoon.

7.  Muistathan asunnon lisäksi tyhjentää ullakko- ja kellarikomeron sekä autotallin ja hoitaa tilojen loppusiivouksen!

Onnea uuteen kotiin!

Palvelulinkit

 

Katso sää       www.foreca.fi

Katso tietyöt   ELY-keskus.fi

 

Liikennesäännöt    (ulkomaalaisille)